Life

Cine este iubita lui Ionuț Rusu de la America Express. Mulți au rămas mască atunci când au văzut-o

Cine este iubita lui Ionuț Rusu de la America Express. Colegul de echipă al lui George Tănase chiar are cu ce să se laude.
25.10.2023 | 22:36
Cine este iubita lui Ionut Rusu de la America Express Multi au ramas masca atunci cand au vazuto
Cine este iubita lui Ionuț Rusu de la America Express. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ionuț Rusu poate spune că a dat lovitura. Colegul de echipă al lui George Tănase de la America Express are o iubită superbă, cu care se poate mândri. Cine este și cum arată tânăra.

Cine este iubita lui Ionuț Rusu de la America Express

Ionuț Rusu a intrat de câțiva ani în lumea showbizului din România. Cu toate acestea, comediantul este destul de discret atunci când vine vorba despre ceea ce se întâmplă în viața lui personală.

ADVERTISEMENT

Concurentul de la America Express este o fire energică, ce le aduce tuturor zâmbetul pe buze chiar în situațiile dificile. De puține ori a vorbit sau s-a afișat alături de familia sa și mai ales de femeile cu care și-a împărțit viața.

Una dintre fostele sale partenere a fost chiar Viviana Sposub. Cei doi au avut o relație de scurtă durată, pe care au vrut să o țină departe de ochii curioșilor, însă acest lucru nu a fost posibil.

ADVERTISEMENT

Întâmplarea a avut loc în anul 2019, iar la scurt timp relația lor s-a încheiat. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! și-a refăcut viața alături de George Burcea, de care s-a și despărțit recent. 

Comediantul are o iubită superbă

În același timp, Ionuț Rusu a fost surprins în compania unei alte femei. Este vorba despre Antonia Moraru, o tânără superbă, model de meserie. Cu ea formează colegul lui George Tănase un cuplu de câțiva ani.

ADVERTISEMENT
iubita lui ionuț rusu america express costum de baie șapcă blondă
Iubita lui Ionuț Rusu este o femeie superbă.
Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram

Una din pasiunile lor comune o reprezintă vacanțele, după cum se vede și în postările pe care acestea le-au făcut pe social media. Totuși, dacă la început erau mai darnici cu imaginile, între timp au devenit mai discreți.

Ionuț Rusu de la America Express și Antonia Moraru preferă acum să păstreze pentru ei momentele frumoase și să se bucure de acestea în intimitate, pentru a nu lăsa pe nimeni să intervină.

ADVERTISEMENT

Comediantul are cu ce se lăuda. Iubita lui este o blondină superbă, cu forme pe care multe femei are fi invidoase. Aceasta este atrasă de călătorii, pictură, dar și de dans, notează a1.ro. 

ADVERTISEMENT