Life

De ce să nu dai niciodată banii din mână în mână. Greșeala pe care multe persoane o fac

Știai că e bine să nu dai niciodată banii din mână în mână? Multe persoane fac această greșeală fără ca măcar să își dea seama.
15.03.2024 | 08:51
De ce sa nu dai niciodata banii din mana in mana Greseala pe care multe persoane o fac
De ce să nu dai niciodată banii din mână în mână. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

De ce să nu dai niciodată banii din mână în mână? Poate și tu ai împrumutat măcar o dată pe cineva sau ai dat bani cadou. De asemenea, poate ești la magazin și îi dai vânzătorului banii din mână în mână.

De ce să nu dai niciodată banii din mână în mână

Există anumite obiceiuri la care ar fi bine să renunțăm dacă vrem să ne meargă bine. Anumite gesturi pot face diferența și de asemenea pot să atragă prosperitatea sau norocul în viața noastră.

ADVERTISEMENT

Astrologul Nicoleta Ghiriș a spus de ce să nu dai niciodată banii din mână în mână. La prima vedere poate părea un obicei cât se poate de natural. De asemenea, sunt persoane cărora poate li s-ar părea nepoliticos să lase banii într-un loc astfel încât cealaltă persoană să îi ia.

Adevărul este însă că banii au și ei energia lor. Iar dacă vrem într-adevăr să fim în siguranță și să nu fim expuși în fața anumitor pericole, cel mai bine ar fi să ținem cont de anumite detalii.

ADVERTISEMENT

Recomandările astrologului Nicoleta Ghiriș

Și totuși de ce să nu dai niciodată banii din mână în mână? Conform astrologului Nicoleta Ghiriș, odată făcut acest gest, atragem din partea cealaltă atât lucruri bune, cât și rele.

Recomandarea astrologului este ca mai degrabă să lăsăm banii jos, undeva. În acest mod evităm acest schimb de energii și suntem în siguranță. Și cu siguranță e mai ușor să facem asta.

ADVERTISEMENT

„Nu dați bani din mână în mână, dacă puteți. Lăsați-i jos, undeva. Ți-am dat banii ăștia, dar nu ți-i dau în mâna ta. Pentru că așa începem să atragem și din partea cealaltă și bune și rele, atenție!”, a spus astrologul.

Nicoleta Ghiriș a mai vorbit și despre puterea pe care banii o au. Astrologul spune că sunt momente de real pericol, în care dacă avem bani la noi, fizic, putem fi protejați în mare măsură.

ADVERTISEMENT

„Știi că se spune că banul este ochiul…dar banii ne și salvează. Eu, specific, când văd pericol de accident într-o hartă, pentru că se vede la un moment dat să zicem în tranziție, eu le spun oamenilor să se împrumute de bani sau să aibă bani asupra lor fizic, pentru că energia aceasta a banilor, ce crezi? Chiar ne ajută să nu facem accident. Nu în mașină, asupra ta, în buzunar”, a declarat astrologul Nicoleta Ghiriș, în cadrul podcast-ului realizat de Octavia Geamănu.

ADVERTISEMENT