Life

De ce se pun frunze de dafin în șifonier. Trucul pe care trebuie să-l știe toate gospodinele

Motivul pentru care trebuie să ai întotdeauna frunze de dafin în șifonier. Pontul la care e bine să apeleze toate femeile.
17.06.2023 | 10:50
De ce se pun frunze de dafin in sifonier Trucul pe care trebuie sal stie toate gospodinele
Motivul pentru care trebuie să ai întotdeauna frunze de dafin în șifonier. Pontul la care e bine să apeleze toate femeile. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

De ce se pun frunze de dafin în șifonier. Trucul pe care trebuie să-l știe toate gospodinele și care păstrează hainele mereu proaspete. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt proprietățile acestui condiment.

Motivul pentru care trebuie să ai întotdeauna frunze de dafin în șifonier. Pontul la care e bine să apeleze toate femeile

Știi care este motivul pentru care trebuie să ai întotdeauna frunze de dafin în șifonier? Ei bine, dacă nu ai răspunsul, află că este vorba de un pont la care e bine să apeleze toate femeile care vor să aibă rufele curate.

ADVERTISEMENT

Hainele păstrate în locuri închise au tendința să capete mirosuri neplăcute care pot fi eliminate fără nicio problemă cu ajutorul acestei plante care se utilizează, de obicei, în preparatele culinare. Tot ce trebuie să faci este să adaugi frunzele în pungi mici de material.

Acestea se așază printre obiectele vestimentare sau chiar sub ele. Pungile se schimbă la fiecare două săptămâni ca aroma pe care o difuzează să fie mereu revigorantă. În plus, dafinul este un remediu foarte bun împotriva moliilor.

ADVERTISEMENT

Dacă nu vrei să apelezi la substanțele chimice care se găsesc în comerț, atunci folosește cu mare încredere această plantă. Frunzele de dafin îndepărtează dăunătorii care se pot înmulți în șifonier și dulapuri.

E foarte important să vă asigurați că aceste spații sunt curate și apoi puneți adăuga planta printre hainele preferate. De asemenea, frunzele de dafin sunt perfecte pentru îndepărtarea mucegaiului care apare în urma umidității crescute a aerului sau a lipsei de ventilație.

ADVERTISEMENT

Frunzele de dafin, soluții ideale pentru casă

În aceeași notă, unele gospodine obișnuiesc să amestece planta cu puțin bicarbonat de sodiu. Amestecul obținut se pune în boluri și se lasă pe rafturi pentru a absorbi umezeala și mirosurile produse de mucegai.

Femeile nu trebuie să uite să aerisează în mod regulat șifonierul din casă și dulapurile. În felul acesta aerul va fi proaspăt pentru o perioadă mai lungă. Frunzele de dafin au puternice proprietăți antibacteriene și astringente.

ADVERTISEMENT

Planta este, de fapt, un arbust veșnic verde cunoscut din cele mai vechi timpuri. Dafinul este originar din Asia Mică și Transcaucazia, experții precizând că speranța de viață a acestuia este cuprinsă între 100 și 400 de ani.

ADVERTISEMENT
Tags: