Life

De ce se pun frunze de dafin în toaletă. Pontul pe care trebuie să-l cunoască toate gospodinele

Motivul pentru care se adaugă frunze de dafin în vasul de la WC. Trucul util pe care este bine să-l știe toate femeile.
14.06.2023 | 10:45
De ce se pun frunze de dafin in toaleta Pontul pe care trebuie sal cunoasca toate gospodinele
Motivul pentru care se adaugă frunze de dafin în vasul de la WC. Trucul pe care este bine să-l știe toate femeile. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

De ce se pun frunze de dafin în toaletă. Pontul pe care trebuie să-l cunoască toate gospodinele. Plantele au numeroase beneficii pentru sănătate și pot fi folosite cu mare încredere în gospodărie, în aspecte legate de curățenie.

Motivul pentru care se adaugă frunze de dafin în vasul de la WC. Trucul pe care este bine să-l știe toate femeile

Știi care este motivul pentru care se adaugă frunze de dafin în vasul de la WC? Ei bine, există un truc pe care este bine să-l știe toate femeile despre acest condiment utilizat în preparatele culinare. Te va surprinde și pe tine!

ADVERTISEMENT

Plantele acestea sunt deosebit de utile atunci când este nevoie să curățați toaleta. Pentru a face acest lucru trebuie să puneți într-un vas 6 frunze și un litru de apă clocotită. Se lasă să acționeze câteva minute până când se răcește lichidul.

Se toarnă în toaletă amestecul obținut, în timp ce frunzele pot fi folosite pentru a șterge suprafața instalațiilor sanitare. O altă problemă care poate fi eliminată cu ajutorul lor are legătură cu mirosurile neplăcute.

ADVERTISEMENT

Concret, poți aprinde câteva frunze în vase adânci direct în baie. Lasă-le să fumege până nu mai rămâne nimic din ele pentru a avea un parfum mai special în încăpere fără a apela la produse scumpe din comerț.

De asemenea, poți arunca pur și simplu câteva frunze de dafin în toaletă. Soluția ajută la parfumarea vasului în sine. Totodată, unele gospodine spun că pun aceste plante aromatice în săculeți pe care îi lasă în baie.

ADVERTISEMENT

Foile de dafin, beneficii pentru casă

Foile de dafin au beneficii și pentru alte încăperi din casă. Dacă sunt aprinse în dormitor ajută la eliminarea mirosului neplăcut de umezeală și îi ajută pe oameni să aibă o stare de bine, somnul fiind îmbunătățit.

Uleiurile esențiale pe care le conține planta aduc în cameră o prospețime la scurt timp după procesul arderii. În plus, aerul este mai ușor respirabil, specialiștii în sănătate observând ameliorări ale eventualelor dureri de cap.

ADVERTISEMENT

Eucaliptolul ajută la desfundarea nasului atunci când suntem răciți. Totodată, conform atlas-geografic.net, uleiurile esențiale ajută la relaxarea organismului, ameliorează oboseala, insomnia și stresul.

ADVERTISEMENT
Tags: