Life

De ce și-a anulat Ștefan Bănică Jr. concertele. Anunț trist despre îndrăgitul cântăreț

Motivul pentru care Ștefan Bănică Jr. a luat o pauză muzicală. Ce se întâmplă cu spectacolele juratului de la X Factor.
01.03.2023 | 10:20
De ce sia anulat Stefan Banica Jr concertele Anunt trist despre indragitul cantaret
Motivul pentru care Ștefan Bănică Jr. a luat o pauză muzicală. Ce se întâmplă cu spectacolele juratului de la X Factor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

De ce și-a anulat renumitul artist și actor concertele. Anunț trist despre îndrăgitul cântăreț care se confruntă cu probleme de sănătate. Juratul de la X Factor a spus ce urmează să se întâmple în perioada următoare.

Motivul pentru care Ștefan Bănică Jr. a luat o pauză muzicală. Ce se întâmplă cu spectacolele juratului de la X Factor

Ștefan Bănică Jr. a anunțat că se simte nevoit să anuleze un concert pe care îl avea programat încă din decembrie 2022. Din păcate, vedeta de la Antena 1 are probleme de sănătate și nu poate cânta o perioadă până se recuperează complet.

ADVERTISEMENT

Celebrul cântăreț se confruntă cu o laringită acută, precizând totodată că va reveni pe scena muzicală în curând. Mai exact, evenimentul de marți, 28 februarie, se va desfășura pe 28 martie, așadar biletele nu se pierd.

„Îmi pare tare rău să mă aflu în situația de a nu putea cânta la Berăria H din București, concert programat din decembrie anul trecut. Nu pot vorbi deloc, am o laringită acută care mi-a afectat corzile vocale.

ADVERTISEMENT

Îmi cer scuze oamenilor care au cumpărat bilete să mă vadă, sper să înțeleagă situația și să-mi revin cât mai repede. Concertul va fi reprogramat pe 28 martie, biletele achiziționate își păstrează valabilitatea”, a scris Ștefan Bănică Jr. pe pagina de Instagram.

Ștefan Bănică Jr., departe de scena muzicală

Ștefan Bănică Jr. este nevoit să stea departe de scena muzicală o perioadă, artistul primind numeroase mesaje de la internauți. Florin Ristei este unul dintre artiștii care i-a urat sănătate și recuperare rapidă solistului.

ADVERTISEMENT

„Așteptăm cu răbdare 28 martie și cu nerăbdare vești că te-ai făcut bine! Însănătoșire grabnică”, este unul dintre comentariile primite de vedetă pe social media. „Multă sănătate, e tot ce contează”, a adăugat altcineva.

Pe de altă parte, în prezent nu se știe ce se întâmplă cu concertul acustic din luna martie dedicat Zilei Femeii. Evenimentul este programat pentru 12 martie, la Sala Radio din București, începând cu ora 19:00.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil Ștefan Bănică Jr. va anunța dacă își va onora spectacolul care are o tradiție importantă. Juratul de la X Factor urmează să cânte pentru doamne si domnișoare unele dintre cele mai frumoase cântece de dragoste din repertoriul său.

ADVERTISEMENT