Life

De la ce pornesc neînțelegerile dintre Tudor Chirilă și Denis Roabeș la Vocea României: „O percepe personal”

De la ce pornesc, de fapt, discuțiile dintre Tudor Chirilă și Denis Roabeș la Vocea României. Cei doi antrenori și-au spus părerea unul despre celălalt.
14.10.2022 | 22:55
De la ce pornesc neintelegerile dintre Tudor Chirila si Denis Roabes la Vocea Romaniei O percepe personal
Denis Roabeș și Tudor Chirilă au spus de la ce pornesc disensiunile dintre ei la Vocea României. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nu de puține ori, pe parcursul noului sezon de la Vocea României, Denis Roabeș și Tudor Chirilă s-au șicanat. În ediția de vineri, 14 octombrie 2022, cei doi au spus de la ce pornesc discuțiile dintre ei.

Motivul de la care apar neînțelegerile dintre Denis Roabeș și Tudor Chirilă. Antrenorii de la Vocea României și-au spus părerea unul despre celălalt

Încă dinainte de a se difuza noul sezon al emisiunii Vocea României, FANATIK a dezvăluit faptul că Tudor Chirilă a făcut adesea glume pe seama colegilor săi, unele dintre ele nefiind deloc pe placul acestora. 

ADVERTISEMENT

Ținta ironiilor artistului au fost de multe ori Denis Roabeș și Irina Rimes. De altfel, pentru solistul trupei The Motans, este și primul an în care participă la show în calitate de antrenor.

În ediția de vineri, 14 octombrie 2022, a concursului muzical, atât Tudor Chirilă și Denis Roabeș și-au spus părerea unul despre celălalt, dezvăluind, astfel, care este și punctul de plecare al neînțelegerilor dintre ei.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit de la faptul că, fermecat de vocea unei concurente, solistul trupei The Motans a ținut să se lupte pentru ea, chiar dacă a fost singurul care s-a întors în timpul prestației acesteia.

Gestul l-a amuzat pe Tudor Chirilă, care nu s-a putut abține și a glumit pe seama colegului său. În consecință, Denis Roabeș și-a spus părerea despre antrenorul de la Vocea României.

ADVERTISEMENT

„Tudor chiar de ar fi de acord cu tine, s-ar contra oricum, pentru că sofismul e în sângele lui. E artist și trebuie să arate că e artist, domnule. Eu cred că mă apreciază foarte mult, dar e reticent să-mi spună aceste lucruri”, a afirmat Denis Roabeș la Vocea României.

Pe de altă parte, Tudor Chirilă a susținut că Denis Roabeș percepe mult prea personal ceea ce se întâmplă în concursul de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

„Tentația este să intri în jocul Vocea României foarte copilărește și cred că Denis o percepe foarte mult ca pe o provocare din asta în care o iei personal”, a explicat Tudor Chirilă.

ADVERTISEMENT