Life

De la cine a moștenit Anca Țurcașiu frumusețea. Chiar și Teo Trandafir s-a mirat: „Acum înțeleg”

Ce mesaj a primit Anca Țurcașiu din partea lui Teo Trandafir după ani de prietenie. Totul a pornit de la o simplă poză.
13.06.2023 | 18:58
De la cine a mostenit Anca Turcasiu frumusetea Chiar si Teo Trandafir sa mirat Acum inteleg
Ce mesaj a avut Teo Trandafir pentru Anca Țurcașiu. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a transmis un mesaj neașteptat pentru Anca Țurcașiu, după mulți ani de când se cunosc și sunt prietene. Vedeta de la Kanal D și-a dat seama de un lucru important după ce a privit o fotografie.

Teo Trandafir, mesaj neașteptat pentru Anca Țurcașiu

La 52 de ani, Anca Țurcașiu este, în continuare, una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc. Actrița are mare grijă la stilul de viață pe care îl duce, dar adevărul este, însă, că a avut pe cine să moștenească.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre mama sa, căreia actrița îi seamănă foarte mult. Elena Țurcașiu s-a stins din viață în urmă cu mai mulți ani, dar vedeta nu a uitat-o sub nicio formă și își amintește de fiecare dată cu drag de ea.

Uneori, însă, își dorește să împartă și cu fanii săi amintiri prețioase. Recent, a publicat pe contul său de Instagram o fotografie cu cea care i-a dat viață. În scurt timp, postarea a adunat mii de aprecieri, dar și comentarii în care cei care o îndrăgesc au remarcat asemănare izbitoare.

ADVERTISEMENT

De acest lucru și-a dat seama abia acum și Teo Trandafir, care o cunoaște pe Anca Țurcașiu de ani bun. Vedeta nu s-a putut abține și i-a transmis un mesaj neașteptat prietenei sale. Vedeta Kanal D nu a observat doar aspectul fizic.

anca țurcașiu mamă fotografie alb negru flori
Imaginea publicată de Anca Țurcașiu cu mama sa.
Sursa foto: Instagram

„Acum înțeleg că, de fiecare dată, o văd în ochii tăi. De-aia ești atât de bună și frumoasă”, a fost reacția pe care Teo Trandafir a avut-o după ce a văzut fotografia publicată de Anca Țurcașiu în mediul online.

ADVERTISEMENT

Fanii vedetei au fost de acord: „Am crezut că tu ești”

Și nu doar prezentatoarea de la Kanal D a fost de această părere. Fanii au constat că Anca și Elena Țurcașiu seamănă ca două picături de apă și că moștenirea genetică a mers atât de departe, încât sunt foarte greu de deosebit.

„Am crezut că tu ești, wow, cât îi semeni”, „Semănați cu mama”,  „Am înțeles de unde ai moștenit tot ce e frumos”, „Ce asemănare”, „La primul impact am crezut că ești tu, vai, cât de mult semeni cu mama ta!”, sunt o parte dintre comentariile primite.

ADVERTISEMENT

„Îi semănați, dar băiatul dumneavoastră îi seamănă teribil,  „Ochii sunt aceiași ”, Semănați aproape unu la unu”, „Vis, mama”, sunt alte reacții pe care Anca Țurcașiu le-a stârnit cu fotografia publicată.

ADVERTISEMENT