Life

De unde provine carnea de la Mega Image, de fapt. Eticheta la care trebuie să fie atenți clienții

De unde provine carnea de la Mega Image. Eticheta la care clienții trebuie să fie atenți. Detaliul important despre aceste produse.
15.12.2023 | 19:30
De unde provine carnea de la Mega Image de fapt Eticheta la care trebuie sa fie atenti clientii
De unde provine carnea de la Mega Image. Sursa foto: Hepta, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mega Image este unul dintre cele mai vizitate supermarketuri de către români și are o gamă largă de produse din care clienții pot alege, dar te-ai întrebat vreodată de unde provine carnea de la acest retailer? Trebuie să citești cu atenție informațiile aflate pe eticheta produselor.

De unde provine, de fapt, carnea de la Mega Image

La fel ca alte lanțuri de supermarketuri, cum ar fi Lidl sau Kaufland, Mega Image are mărci proprii de produse. Printre acestea se numără Gusturi românești. Produsele din această gamă conțin ingrediente naturale, de origini românești.

ADVERTISEMENT

“Sunt produse de cea mai bună calitate, care conțin ingrediente atent alese sau sunt crescute direct în pământ românesc de gospodarii noștri iscusiți care fac agricultură din tată-n fiu, se arată în descrierea de pe site-ul oficial Mega Image.

Produsele Gusturi românești provin, așa cum spune și titlul mărcii, din România. Acestea își păstrează calitățile naturale, indiferent dacă este vorba despre carne, lactate sau fructe și legume specifice sezonului.

ADVERTISEMENT

De exemplu, carnea de porc Gusturi românești provine de la fermele locale, acolo unde sunt doar animale crescute în România. Acest lucru este valabil și pentru carnea de vită de la aceeași marcă.

Mușchiulețul de porc, rasolul de vită cu os sau ceafa de porc fără os sunt doar câteva dintre cele mai căutate produse pe bază de carne de la Mega Image.

ADVERTISEMENT

De asemenea, carnea tocată de la Mega Image, de la Gusturi românești, este calitativă și controlată cu atenție, așa că poate fi folosită în siguranță pentru preparate. O poți folosi pentru sarmale, mai ales acum, înainte de sărbătorile de iarnă.

Ce trebuie să știi despre micii de la Mega Image

Micii de la Gusturi românești conțin carne tocată de o calitate bună și sunt foarte bine condimentați, motiv pentru care îi poți face la grătar fără probleme.

ADVERTISEMENT

De la aceeași marcă, Mega Image vinde și cârnați de bună calitate. Aceștia sunt foarte căutați de români datorită ingredientelor foarte bune și a gustului delicios.

Mezelurile, crud-uscate, afumate sau aromate cu diverse condimente și ierburi, conțin carne de bună calitate. Printre produsele pe care le poți găsi la raft se numără Salamul de Sibiu, întreg sau feliat, dar și pastrama crud-uscata, afumată și feliată.

ADVERTISEMENT