Life

De unde provine, de fapt, carnea de mici de la Kaufland. Surpriza e una uriașă pentru gama Purland, una pe care românii o preferă

De unde provine, de fapt, carnea de mici de la Kaufland? Mulți vor rămâne surprinși când vor afla adevărul despre gama Purland.
03.02.2024 | 12:30
De unde provine de fapt carnea de mici de la Kaufland Surpriza e una uriasa pentru gama Purland una pe care romanii o prefera
De unde provine, de fapt, carnea de mici de la Kaufland. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Te-ai întrebat și tu măcar o dată de unde provine carnea de mici de la Kaufland? Există mai multe sortimente care pot fi găsite în magazinele din întreaga țară, unul dintre ele fiind chiar gama Purland.

De unde provine, de fapt, carnea de mici de la Kaufland

Kaufland este unul dintre cei mai apreciați retaileri prezenți în România. Numeroase produse din rafturile magazinelor sunt accesibile la preț, exemplu fiind K-Classic, dar și gama Purland.

ADVERTISEMENT

La Kaufland există săptămânal oferte și de asemenea, putem să găsim cam orice avem nevoie. De la mezeluri, până la preparate din carne perfecte pentru un grătar, până la diferite produse de igienă sau accesorii pentru casă.

Revenind la preparatele din carne, de unde provine carnea de mici de la Kaufland? Poate nu știai, dar când vine vorba de produsele din marca proprie, retailerul este extrem de atent la detalii și calitate.

ADVERTISEMENT

Astfel, de pe site-ul oficial aflăm că toată carnea de porc de la Raftul Românesc provine de la porci născuți, dar și crescuți în România. În acest mod nu doar că fiecare client se bucură de carne proaspătă, dar fermierii români primesc și ei un sprijin.

Animalele sunt crescute și ele într-un mediu cât se poate de plăcut. Drept rezultat, carnea obținută este una de calitate superioară, menționează retailerul. Iar asta este valabil atât la carnea de mici de la Kaufland, cât și în cazul altor preparate din carne.

ADVERTISEMENT

„Suntem primul lanț de magazine în care 100% din carnea de porc de la Raftul Românesc provine de la porci născuți, și nu doar crescuți în România, ca urmare a extinderii programului de stimulare a producției interne.

Totodată sprijinim fermierii să adere la primul program de bunăstare a animalelor, ce aduce noi standarde de calitate pentru creșterea porcilor”, se arată pe site-ul oficial al Kaufland România.

ADVERTISEMENT

Surpriza e una uriașă pentru gama Purland

Pentru că în magazinele retailerului din întreaga țară există mai multe game de produse, e bine să știm câte ceva și despre gama Purland. De unde provine, de fapt, carnea de mici de la Kaufland, din gama Purland?

Aceasta este o marcă proprie a retailerului și a apărut acum câțiva ani. Are prețuri extrem de accesibile, iar produsele sunt proaspete. Mai mult de atât, din informațiile publicate pe site aflăm că produsele din gama Purland nu au arome artificiale și nici potențiatori de gust.

De altfel Kaufland a anunțat că s-a angajat să introducă acest sortiment pentru toate tipurile de carne. De la porc până la vită, oaie, dar și miel, pasăre ori curcan. Iar având în vedere compoziția micilor, lucrurile sunt destul de clare.

Mai mult de atât, retailerul le promite clienților o carne proaspătă, ambalată și preparată într-o igienă ”absolută”.  Un alt detaliu important este legat de valoarea nutrițională pentru carnea de mici de la Kaufland.

Micii porc vită din gama Purland de la Kaufland au 263 de calorii. Mai mult de atât, ei conțin 23 de grame de grăsimi, 1 gram de carbohidrați, din care 1 gram de zaharuri. La acestea se mai adaugă alte 13 grame de proteine, dar și 1500 de mg de sodiu.

ADVERTISEMENT