Life

De unde provine, de fapt, iaurtul Pilos de la Lidl. Sute de mii de români îl cumpără în fiecare săptămână. Surpriza e totală

De unde provine, de fapt, iaurtul Pilos de la Lidl? Românii îl cumpără în fiecare săptămână, însă nu mulți citesc și eticheta.
09.03.2024 | 11:20
De unde provine de fapt iaurtul Pilos de la Lidl Sute de mii de romani il cumpara in fiecare saptamana Surpriza e totala
De unde provine, de fapt, iaurtul Pilos de la Lidl. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Te-ai întrebat măcar o dată de unde provine iaurtul Pilos de la Lidl? Are un preț accesibil, iar o mulțime de români îl cumpără în fiecare săptămână. Surpriza e una cu adevărat mare.

De unde provine, de fapt, iaurtul Pilos de la Lidl

Magazinele Lidl sunt adorate de români. Săptămânal, aici se găsesc numeroase oferte și produse la reducere. Iar cele mai des cumpărate sunt chiar cele din marca Pilos, având în vedere prețul accesibil.

ADVERTISEMENT

Marca Pilos oferă o gamă largă de produse lactate. Clienții Lidl pot achiziționa lapte, iaurt, dar și alte delicii la prețuri rezonabile. Câte persoane știu însă de unde provine iaurtul de la Pilos, de fapt?

Nu de puține ori s-a discutat despre proveniența produselor marca Pilos. Asta în condițiile în care această marcă este cu mult mai accesibilă, iar produsele sunt chiar delicioase. Iată că surpriza e cu adevărat mare.

ADVERTISEMENT

Iată că iaurtul de la Pilos provine chiar din România. Produsele lactate sunt produse la Fabrica de Lapte din Brașov, dar și la o altă fabrică din Mureș. Astfel, iaurtul Pilos de 150 de grame cu 1,5% grăsime de la Lidl provine din Brașov, iar iaurtul cu 3,5% grăsime vine din Mureș.

De unde provine iaurtul grecesc

Alte produse lactate vin tot din România, însă din alte orașe mari. Spre exemplu, iaurtul grecesc Pilos de 140 de grame cu 10% grăsime se face de Albalact SA din Alba. De cealaltă parte, iaurtul Natur de 150 de grame cu 3,5% grăsime este produs în Reghin, județul Mureș.

ADVERTISEMENT

Mergem mai departe la iaurtul Pilos de la Lidl de 400 de grame cu 1,5% grăsime, care provine de la Friesland Campina România SA Fabrica Târgu Mureș, județul Mureș. De altfel este des achiziționat de români.

„Ne propunem să avem din ce în ce mai multe produse româneşti la raft, iar în acest moment, majoritatea articolelor proaspete, cum sunt lactatele sau carnea, provin majoritar din România”, se arată într-un mesaj postat pe site-ul Lidl România.

ADVERTISEMENT

Putem spune, deci, că toți clienții Lidl se bucură de o mulțime de produse proaspete, din România. Și chiar dacă produsele din marca Pilos sunt mai ieftine, ele sunt cât se poate de calitative.

ADVERTISEMENT