Life

Decizia luată de Georgiana Lobonț după ce a aflat că este însărcinată din nou. Ce se întâmplă cu evenimentele artistei: ”Așa am făcut și la Irinuca”

Ce decizie a luat Georgiana Lobonț după ce a aflat că este din nou însărcinată. Ce se întâmplă cu evenimentele interpretei?
28.07.2023 | 00:55
Decizia luata de Georgiana Lobont dupa ce a aflat ca este insarcinata din nou Ce se intampla cu evenimentele artistei Asa am facut si la Irinuca
Georgiana Lobonț, noi detalii despre a treia sarcină. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț este foarte entuziasmată de când a aflat că va aduce pe lume și un al treilea copil. Abia așteaptă să-l țină în brațe. Cum până atunci mai sunt luni bune, interpreta de muzică de petrecere are timp să-și pună la punct toate detaliile din viața sa actuală. Ce decizie a luat și ce se întâmplă cu evenimentele ei?

Ce va face Georgiana Lobonț cu evenimentele după ce a aflat că este însărcinată

Georgiana Lobonț a aflat în urmă cu câteva zile că este pentru a treia oară însărcinată. De bucurie, nu a dorit să țină secret acest lucru, așa cum fac multe artiste sau diferite persoane publice. A dat vestea tuturor, pe rețelele de socializare, fericirea citindu-i-se pe chip.

ADVERTISEMENT

”Nu știu dacă e bine că fac chestia asta, dar nu-mi vine să cred. Ce arată aici? Două liniuțe! V-am spus că o să fiți primii care aflați atunci când o să rămân însărcinată. Deci tremură toată carnea pe mine, nu-mi vine să cred că sunt gravidă! Vai de capul meu, deci o să mai avem un copil! Trei! Nu îmi vine să cred”, spunea entuziasmată solista, într-un Instastory, ținând în mână un test de sarcină.

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, au doi copii până acum, Eduard-Nicholas, în vârstă de 4 ani, și Irina-Maria, în vârstă de 3 ani. Cântăreața a mărturisit într-un interviu că nu a avut probleme cât timp a fost însărcinată cu ei și că a mers la evenimente. Astfel va proceda și acum, cu a treia sarcină.

ADVERTISEMENT

”Nu am nicio treabă. O să cânt în continuare. Așa am făcut și la Irinuca, și la Edi. Nu am avut probleme cu sarcina, adică nu mi-a fost rău, nu am avut complicații sau grețuri sau stări să nu mă pot ridica din pat. Copiii m-au lăsat să cânt și acum le place muzica și cred că așa o să fie și bebelușul”, a declarat Georgiana Lobonț pentru Antena Stars.

Georgiana Lobonț vrea să petreacă mai mult timp cu familia după naștere

De altfel, după naștere, Georgiana Lobonț vrea să schimbe puțin foaia. Regretă că nu a petrecut mai mult timp cu fiica sa, Irina, sau cu fiul ei, Edi, din cauză că a trebuit să-și respecte contractele, așa că de anul viitor își dorește să-și dedice mai mult timp familiei.

ADVERTISEMENT

”Cu Edi s-a format o astfel de conexiune prin intermediul sânului, deci a fost cea mai frumoasă senzație pe care am putut-o trăi. Cu Irinuca nu au putut face asta, din păcate, pentru că atunci ne-a luat valul cu succesul și dacă renunțam la a mai merge la emisiuni, evenimente, riscam să pierdem tot, toată investiția, toți banii pe care i-am băgat”, a mai relatat Georgiana Lobonț.

Scurtă biografie a Georgianei Lobonț

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de muzică de petrecere, din țară. Are 29 de ani și este originară din Cluj-Napoca. Melodiile sale adună mereu milioane de vizualizări și o clasează pe solistă în topul preferințelor pe youtube.

ADVERTISEMENT

De la vârsta de patru ani Georgiana Lobonț a început să cocheteze cu muzica, folclorul fiind cel cu care a debutat în lumea artistică, dar a decis să se reorienteze către manele și muzică de petrecere. În trecut, a făcut parte din formația ”Zestrea”.

ADVERTISEMENT