News

Decizia luată de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii la două săptămâni de la pierderea soțului său, Prințul Phillip

24.04.2021 | 15:26
Decizia luata de Regina Elisabeta a IIa a Marii Britanii la doua saptamani de la pierderea sotului sau Printul Phillip
ADVERTISEMENT

La finalul celor două săptămâni de doliu, regina Marii Britanii și-a schimbat poza de profil de pe rețelele de socializare cu una în care apare singură. Fotografia anterioară o înfățișa alături de cel care i-a fost soț timp de 73 de ani, participând la Epsom Derby în 2016.

Decizia luată de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii la două săptămâni de la pierderea soțului său, Prințul Phillip

Conturile de social media ale Reginei Elisabeta a II-a au primit o nouă fotografie de profil după încheierea perioadei oficiale de doliu de două săptămâni. Înainte de moartea soțului monarhului britanic fotografia de profil era una în care regina apărea alături de ducele de Edinburgh la Epsom Derby în 2016.

ADVERTISEMENT

În zilele de după trecerea în neființă a prințului Philip membrii familiei regale și-au înlocuit temporar fotografiile de profil cu blazoanele oficiale, în semn de respect.

După cele două săptămâni oficiale de doliu conturile membrilor seniori ai familiei regale au revenit la vechile fotografii de profil, însă cele ale reginei au acum ca fotografie principală o imagine cu Elisabeta a II-a în timpul unei vizite la Thames House, sediul MI5, în februarie 2020, scrie Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Schimbarea vine după ce regina a fost văzută conducând singură prin Windsor pentru a-și duce câinii la plimbare. Monarhul a celebrat împlinirea celor 95 de ani, o aniversare tristă, fără cel care i-a fost alături timp de 73 de ani.

La începutul acestei săptămâni, în primele sale comentarii de la moartea prințului Philip, monarhul le-a mulțumit au transmis mesaje după dispariția soțului său, precizând că acestea au emoționat profund familia regală.

ADVERTISEMENT
Tags: