Life

Decizie nouă în cazul lui Alec Baldwin cu doar două săptămâni înainte de proces. Ce au transmis procurorii

Decizie nouă în cazul lui Alec Baldwin. Ce s-a anunțat cu doar două săptămâni înainte de proces și ce au transmis procurorii.
21.04.2023 | 07:36
Decizie noua in cazul lui Alec Baldwin cu doar doua saptamani inainte de proces Ce au transmis procurorii
Decizie nouă în cazul lui Alec Baldwin. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Alec Baldwin, nouă decizie în cazul său. Acesta a scăpat de acuzațiile de omor prin imprudență. Iată ce au anunțat procurorii speciali.

Decizie nouă în cazul lui Alec Baldwin. Ce s-a anunțat cu două săptămâni înainte de proces

Procurorii speciali din New Mexico, Kari Morrissey și Jason Lewis, au anunțat că “în ultimele zile… au fost dezvăluite noi fapte”. În lumina noilor fapte descoperite, acuzațiile împotriva lui Alec Baldwin au fost retrase.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa aceștia au ținut să precizeze că acuzațiile pot fi oricând reintroduse, dacă ancheta arată că se face vinovat în vreun fel.

“Această decizie nu îl absolvă pe dl Baldwin de vinovăție penală și acuzațiile pot fi reintroduse. Ancheta noastră de urmărire va rămâne activă și în curs de desfășurare.”, au anunțat procurorii, conform BBC.

ADVERTISEMENT

Vești bune pentru Alec Baldwin. Ce spune avocatul lui

Avocatul lui Alec Baldwin a lăudat decizia procurorilor de a renunța la acuzațiile împotriva actorului. În același timp, Luke Nikas a spus că toată lumea dorește ca circumstanțele acestui fapt să fie în continuare anchetate.

“Suntem mulțumiți de decizia de respingere a cazului împotriva lui Alec Baldwin și încurajăm o investigație adecvată a faptelor și circumstanțelor acestui tragic accident”, a declarat avocatul său, Luke Nikas, pentru BBC.

ADVERTISEMENT

Alec Baldwin a fost personajul central al unui eveniment șocant, petrecut în propria sa viață. Acesta se pregătea de o scenă cu împușcături în filmul Rust, când a acționat din greșeală pistolul și a împușcat o colegă.

Gloanțele ar trebui să fie interzise pe platourile de filmare, dar iată că arma respectivă avea gloanțe reale. Iar unul dintre ele a ucis-o pe loc pe directoarea de imagine Halyna Hutchins.

ADVERTISEMENT

În acest caz, și armuriera Hannah Gutierrez-Reed riscă o pedeapsă cu închisoarea. De altfel, în cazul acesteia nu au fost retrase acuzațiile, așa cum s-a întâmplat cu Alec Baldwin. Ea riscă să stea 18 luni după gratii.

ADVERTISEMENT
Tags: