News

Decizie privind cei trei interlopi care au ucis un bărbat în stațiunea Padina. Ce se va întâmpla cu aceștia

Ce au hotărât magistrații referitor la cei trei interlopi care au ucis un bărbat în Padina? Indivizii cereau să fie arestați la domiciliu.
20.02.2024 | 17:13
Decizie privind cei trei interlopi care au ucis un barbat in statiunea Padina Ce se va intampla cu acestia
Decizie privind cei trei interlopi care au ucis un bărbat în Padina. colaj Fanatik/ Foto Digi 24/ Facebook
ADVERTISEMENT

Decizie cu privire la cei trei interlopi, care au ucis un bărbat în stațiunea Padina, în noaptea de 10 spre 11 februarie. Fiii vrăjitoarei Sidonia au vrut să scape de arestul preventiv. Prin urmare, a fost înaintată o cerere de suspendare a măsurii.

Ce se va întâmpla cu cei trei interlopi care au omorât un bărbat, în Padina

Ei au susținut că scandalul ar fi pornit din cauza bărbatului ucis și că ei ar fi încercat să se apere. Cei trei sperau ca aceste argumente să îi ajute să fie eliberați, iar instanța să anunțe o măsură mai blândă în privința lor.

ADVERTISEMENT

Astfel, decizia Tribunalului Dâmbovița care a emis mandatele de arestare preventivă, a fost contestată. Cei trei suspecți, Laurenţiu Marin, Louis Justin Marin şi George Armando Marin, cereau să fie luată măsura arestului la domiciliu.

Însă, așteptările le-au fost înșelate. Curtea de Apel Ploiești a hotărât, marți, 20 februarie 2024, ca cei trei bărbați să rămână în arest preventiv, contestațiile lor fiind nefondate. Decizia este definitivă.

ADVERTISEMENT

„În temeiul art.425 ind.1 alin.7 pct.1 lit.b) Cod proc. pen. rap. la art.204 Cod proc. pen., respinge ca nefondate contestaţiile declarate de inculpatii M.L., M.L.J. şi M.G.A., împotriva încheierii penale din camera de consiliu de la data de 12.02.2024. Pronunţată de judecătorul drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dambovita.

În baza art.275 alin.2 C.p.p. obligă contestatorii inculpati la plata sumei de 900 lei (cate 300 lei fiecare). Cu titlu de cheltuieli judiciare către stat”, a transmis, marți, Curtea de Apel Ploiești.

ADVERTISEMENT

Frații Marin au făcut plângere față de vicima decedată

Tragedia a avut loc într-un hotel de patru stele din stațiunea Padina, din județul Dâmbovița. Totul s-a întâmplat în timpul unei petreceri. Scandalul între cei trei interlopi și victimă a izbucnit după ce frații Marin ar fi făcut anumite aluzii la adresa soției bărbatului ucis.

El a încercat să îi ia apărarea femeii și a sfârșit fiind tăiat cu maceta de rivalii săi. A fost găsit fără suflare, într-o baltă de sânge. Cei trei frați au fost arestați preventiv, fiind acuzați de omor.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, interlopii au făcut plângere față de persoana decedată, pentru tentativă de omor. O plângere a fost făcută și față de cumnatul acesteia și alte două persoane care ar fi fost implicate în acest conflict.

 

ADVERTISEMENT