News

Coincidență macabră. Ce a pățit bărbatul ucis de clanul Fabian după ce a sărit în apărarea unei animatoare de cazino

Bărbatul care a fost ucis cu macetele în parcarea unui hotel din Padina a mai trecut printr-o întâmplare aproape trasă la indigo, în urmă cu câțiva ani.
16.02.2024 | 10:47
Coincidenta macabra Ce a patit barbatul ucis de clanul Fabian dupa ce a sarit in apararea unei animatoare de cazino
Sorin Anghel, barbatul ucis de clanul Fabian, a mai trăit un incident asemănător în urmă cu câțiva ani / Colaj foto: Fanatik / Surse foto: Facebook, Antena 3
ADVERTISEMENT

Sorin Anghel, bărbatul de 41 de ani care a fost ucis în sângerosul conflict cu frații Marin, din clanul Fabian, a trăit o întâmplare asemănătoare, care s-a încheiat la poliție. La acea vreme, bărbatul s-a ales cu un dosar penal, însă procurorii au abandonat cazul.

Sorin Anghel i-a dat două palme unei femei care atingea o dansatoare

Întâmplarea s-a petrecut în vara anului 2019, atunci când Sorin Anghel coordona echipa unei firme de pază, la un obiectiv din Târgoviște. Bărbatul s-a deplasat la o cunoscută sală de jocuri din oraș, cu care firma avea contract. La un moment dat, el a văzut că una dintre animatoarele plătite să facă atmosferă în cazino era atinsă într-un mod nepotrivit de o clientă, care părea să aibă ”un comportament dubios”.

ADVERTISEMENT

Anghel a intervenit imediat și, potrivit datelor din dosar, ar fi lovit-o de două ori pe femeie cu palma peste față, după care a prins-o de păr și a evacuat-o din local. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din incinta sălii de jocuri.

Victima a mers direct la poliție și a depus plângere împotriva bărbatului, iar împotriva acestuia s-a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de purtare abuzivă. Anghel a fost chemat la audieri, unde a povestit că, în seara respectivă a observat o persoană de sex feminin care avea un comportament dubios, ”în sensul că se plimba pe la mai multe aparate slot-machine”, iar la un moment dat a început să strângă în brațe o dansatoare care își făcea numărul pe un scaun.

ADVERTISEMENT

Reclamat la poliție, bărbatul a scăpat de acuzații

El le-a mai spus polițiștilor că a atenționat-o pe clientă că nu are voie să atingă dansatoarele, însă acesta l-a înjurat și l-a amenințat că ”o să vină peste el cu alte persoane să-l bată”. Din dosar mai reiese că Anghel și-a recunoscut fapta și că a regretat-o.

În 2022, procurorii au decis să închidă dosarul, considerând că ”nu există un interes public în urmărirea infracțiunii” și că există o “disproporție vădită” între cheltuielile pe care le-ar implica un proces penal și gravitatea urmărilor produse prin săvârșirea infracțiunii.

ADVERTISEMENT

Poveste trasă la indigo. Doar că în rolul dansatoarei era soția

Povestea avea să se repete doi ani mai târziu, doar că personajele au fost altele. Sorin Anghel a intervenit în momentul în care i-a observat pe frații Marin că s-au apropiat într-un mod nepotrivit de soția lui care dansa pe scaun.

”La un moment dat, eu m-am urcat pe un scaun și am continuat să dansez. Unul dintre bărbații de etnie romă a venit în zona unde dansam și a început și el să danseze. (…) L-am văzut pe soțul meu când i-a dat cu pumnul acelui bărbat. Nu știu de ce a reacționat așa soțul meu”, a povestit soția lui Anghel în fața anchetatorilor, potrivit Antena 3.

ADVERTISEMENT

Frații Marin nu s-au limitat, însă, doar la amenințări. Ei l-au atacat pe Anghel cu cuțitele, iar conflictul s-a mutat în parcarea hotelului, acolo unde dâmbovițeanul a fost ucis. Interesant este că și frații ucigași au depus o plângere penală împotriva bărbatului ucis.

Suspecții de omor vor să demonstreze că ei sunt victimele

Avocatul celor trei spune că incidentul a fost provocat, de fapt, chiar de victimă. Inițial, acesta l-ar fi atacat cu pumnii pe unul dintre frați, după care a spart o sticlă, pe care a folosit-o într-un al doilea atac.

„Din punctul meu de vedere, nu discutăm despre un omor, discutăm despre o încăierare care a avut ca urmare moartea victimei”, a declarat avocatul, potrivit sursei citate.

Chiar și așa, ferocitatea cu care membrii clanului Fabian l-au lovit de mai multe ori cu cuțitul pe Sorin Anghel este aproape imposibil de înțeles. În astfel de cazuri, procurorii trebuie să stabilească dacă agresorii au avut intenția de a curma viața victimei.

ADVERTISEMENT
Tags: