Life

Deea Maxer și noul iubit nu se mai ascund. Ce a postat Robert Drilea pe internet după ce fosta soție a lui Dinu Maxer a confirmat că se iubesc

Deea Maxer și Robert Drilea nu își mai ascund iubirea. Ce imagine a postat în mediul online noul iubit al celebrei dansatoare.
10.05.2023 | 00:11
Deea Maxer si noul iubit nu se mai ascund Ce a postat Robert Drilea pe internet dupa ce fosta sotie a lui Dinu Maxer a confirmat ca se iubesc
Cum a reacționat Robert Drilea, după ce Deea Maxer a confirmat relația. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Deea Maxer trăiește la maxim noua relație de iubire cu Robert Drilea. Fosta soție a lui Dinu Maxer este în drăgostită, iar actualul său iubit nu a ezitat să-și strige în public fericirea, printr-o imagine publicată în mediul online.

Deea Maxer, în culmea fericirii după ce a confirmat relația cu Robert Drilea

La scurt timp după ce Deea Maxer a publicat o fotografie în care apare la pieptul unui bărbat misterios, artista a confirmat că ea și Robert Drilea, căci acesta este numele lui, trăiesc o frumoasă poveste de iubire.

ADVERTISEMENT

„Da, este iubitul meu. Altfel nu aș fi pus acea fotografie”, a declarat Deea Maxer pentru cancan.ro, chiar în timp ce se afla în compania fostului soț, Dinu Maxer, aceștia având un spectacol pe litoral.

De mai mult timp, dansatoarea a oferit indicii care să anunțe că nu mai este o femeie singură, iar acum nimic nu o mai împiedică să își trăiască povestea de iubire. După ce Deea Maxer a confirmat relația, Robert Drilea a avut o primă reacție.

ADVERTISEMENT

Mai exact, bărbatul a publicat pe Instagram o imagine în care apar împreună. Fotografia îi înfățișează îmbrățișați, în fața unui foc de tabără, fericirea citindu-se pe chipurile lor. „Love in Vama Veche ( n.r. Dragoste în Vama Veche)”, este descrierea cu care Robert a ales să-și însoțească postarea.

deea maxer iubit 1
Imaginea publicată de noul iubit al Deei Maxer.
Foto: Instagram

Deea Maxer și Dinu Maxer nu mai colaborează nici profesional

De altfel, faptul că Deea Maxer și-a refăcut viața se poate să nu-l fi bucurat foarte mult pe Dinu. Deși la scurt timp după divorț spuneau că o să continue colaborarea pe plan profesional, planurile s-au schimbat.

ADVERTISEMENT

Astfel că, momentul artistic pe care dansatoarea îl avea, a fost înlocuit chiar de fiul său. „În ceea ce privește marea, litoralul, statul la mare în hotelul celebru în care stăm noi, nu vom mai merge împreună. Contractul l-am preluat eu cu Andreas.

 Andreas se ocupă de momentul de început cu copiii. De ani de zile face acest lucru și le cântă copiilor. În partea a doua cântăm, dansăm show interactiv. Nu face show de belly dance”, a declarat Dinu Maxer pentru wowbiz.ro. 

ADVERTISEMENT

Totodată, artistul a precizat că nu au mai ieșit toți patru de câteva săptămâni. „Sincer să fiu, nu s-a mai întâmplat acest lucru de vreo o lună de zile, adică înainte de divorț. Probabil să se mai întâmple, în momentul acesta clar nu”.

ADVERTISEMENT