Life

Deea Maxer, decizie neașteptată după ce s-a afișat cu noul iubit: ”L-am preluat eu”

Deea Maxer, hotărâre majoră după ce a confirmat actuala relație de dragoste. Ce nu mai face fosta soție a lui Dinu Maxer.
08.05.2023 | 12:23
Deea Maxer decizie neasteptata dupa ce sa afisat cu noul iubit Lam preluat eu
Deea Maxer, hotărâre majoră după ce a confirmat actuala relație de dragoste. Ce nu mai face fosta soție a lui Dinu Maxer. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a luat o decizie neașteptată după ce s-a afișat cu noul iubit, un tânăr pe nume Robert. Fostul partener de viață de care a divorțat în luna martie a anunțat ce se întâmplă de acum înainte între ei.

Deea Maxer, hotărâre majoră după ce a confirmat actuala relație de dragoste. Ce nu mai face fosta soție a lui Dinu Maxer

Deea Maxer a luat o hotărâre majoră după ce a confirmat actuala relație de dragoste. Fosta soție a lui Dinu Maxer nu mai vrea să apară în niciun show alături de artist, chiar dacă inițial spunea că vor merge împreună la evenimente.

ADVERTISEMENT

Se pare că foștii parteneri de viață s-au gândit mai bine la acest aspect al vieții lor și de o lună s-au separat din toate punctele de vedere. De atunci nu au mai luat masa împreună cu cei doi copii, Andreas și Maysa.

De acum înainte cântărețul va fi însoțit de băiatul său care va avea un show la fiecare deschidere de pe litoralul românesc. Fiul artistului le va cânta copiilor, numărul de belly dance urmând să fie exclus din programul lor.

ADVERTISEMENT

„În ceea ce privește marea, litoralul, statul la mare în hotelul celebru în care stăm noi, nu vom mai merge împreună. Contractul l-am preluat eu cu Andreas. Andreas se ocupă de momentul de început cu copiii.

De ani de zile face acest lucru și le cântă copiilor. În partea a doua cântăm, dansăm show interactiv. Nu face show de belly dance”, a declarat Dinu Maxer în urmă cu puțin timp, conform wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Deea și Dinu Maxer, pe drumuri separate definitiv

Deea și Dinu Maxer au ajuns să fie pe drumuri separate definitiv, după o relație amoroasă care a durat 18 ani. Din păcate, cei doi au luat această decizie pentru că și-au dat seama că au viziuni diferite asupra vieții.

„Sincer să fiu, nu s-a mai întâmplat acest lucru de vreo o lună de zile, adică înainte de divorț. Probabil să se mai întâmple, în momentul acesta clar nu”, a mai spus artistul, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, vedeta locuiește cu fiul său și este singur pentru că a pus capăt legăturii amoroase cu Ada, tânăra cu care s-a afișat într-un club. Pe de altă parte, fosta soție abia acum începe o nouă poveste de dragoste.

ADVERTISEMENT