Life

Deea și Dinu Maxer au plecat în SUA fără copii: “E foarte greu.” Cu cine au stat cei mici

Deea și Dinu Maxer au plecat în SUA fără copii și le-a fost foarte dor de ei în această perioadă. Cei doi au plecat în scop profesional, dar s-au bucurat și de vacanță.
17.07.2022 | 21:01
Deea si Dinu Maxer au plecat in SUA fara copii E foarte greu Cu cine au stat cei mici
Deea și Dinu Maxer au plecat în SUA fără copii. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Deea și Dinu Maxer au fost recent în SUA, fără copii, dar nu doar pentru a se relaxa în vacanță. Cei doi au mers peste Ocean în scop profesional, dar au avut timp și pentru plimbare.

Deea și Dinu Maxer au plecat în SUA fără copii

În timpul în care ea și soțul ei au fost departe de România, Deea Maxer s-a gândit constant la copii, de care i-a fost foarte dor.

ADVERTISEMENT

Din cauza diferenței de fus orar, cei doi au putut vorbi cu copiii doar atunci când în România era seară.

Deea Maxer a recunoscut că a fost foarte greu să nu aibă copiii cu ei în această călătorie. De fiecare dată când sunt plecați, cei doi se gândesc constant la cei mici.

ADVERTISEMENT

“A fost foarte ciudat cu fusul orar, pentru că trebuia să ne organizăm în așa fel încât să avem internet, să ne sunăm pe apel video cu copiii, când ei erau seara, acasă (…) 

În perioada în care erau acasă, după ora 18 a României, la noi cumva era dimineață și ori eram în timpul conferințelor, ori nu avem internet, dar am avut câteva videouri de acest gen cu ei și ne-am bucurat.

ADVERTISEMENT

Tare frumos a fost momentul în care am luat prânzul în port, în Miami. (…) E foarte greu atunci când ești plecat cu muncă, să nu ai copiii cu tine.”, a declarat Deea Maxer în cadrul emisiunii Mămici de pitici cu lipici, de la Antena Stars, notează spynews.ro.

În ultima vreme, Deea și Dinu Maxer au călătorit în diverse locuri. Cei doi au mai fost în Serbia și Turcia.

ADVERTISEMENT

De cei mici se ocupă bunicii, lucru care îi liniștește pe soții Maxer, care știu că aceștia sunt pe mâini bune cât sunt ei plecați din țară.

Deea și Dinu Maxer sunt căsătoriți de 14 ani

Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc și sunt căsătoriți de aproape 14 ani.

Anul trecut, atunci când cei doi au împlinit 13 ani de mariaj, Deea Maxer a vorbit despre căsnicia cu soțul ei și despre momentele mai puțin plăcute pe care le-au trăit de-a lungul timpului.

Vedeta a ținut să precizeze că nicio relație nu este perfectă, însă este important să existe compatibilitate și iubire.

“Oameni buni, relația perfectă nu există! Însă compatibilitatea și iubirea, da! Și fidelitatea există! Dumnezeu ne-a adus împreună, iar noi știm să prețuim și să fructificăm asta! Te iubesc”, scria Deea Maxer pe Instageam.

ADVERTISEMENT
Tags: