Life

Deea Maxer, mărturie după 13 ani de mariaj cu Dinu Maxer. Ce a dezvăluit cântăreața

Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton, iar recent au aniversat 13 ani de mariaj.
31.08.2021 | 11:17
Deea Maxer marturie dupa 13 ani de mariaj cu Dinu Maxer Ce a dezvaluit cantareata
Deea Maxer, mărturie după 13 ani de mariaj cu Dinu Maxer. Ce a dezvăluit cântăreața. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Nunta de dantelă a fost un prilej numai bun pentru frumoasa brunetă pentru a face o mărturie importantă despre relația pe care o are cu fostul iubit al Nicoletei Luciu.

Deea Maxer i-a transmis partenerului ei de viață un mesaj special, pe rețelele de socializare, acolo unde vedeta a dezvăluit cum au fost cei 13 ani de mariaj.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie cântăreața a subliniat faptul că nicio relație nu este perfectă, însă a sa se bazează foarte mult pe fidelitate și prețuire.

Deea și Dinu Maxer au aniversat 13 ani de căsnicie. Ce a mărturisit artista cu această ocazie specială

„Sărbătorim 13 ani de căsătorie! Îți mulțumesc că mă suporți, iar eu mă felicit că te suport! Căsătoria noastră e ca un carusel ce trece prin 4 anotimpuri în 24 de ore.

ADVERTISEMENT

Oameni buni, relația perfectă nu există! Însă compatibilitatea și iubirea, da! Și fidelitatea există! Dumnezeu ne-a adus împreună, iar noi știm să prețuim și să fructificăm asta! Te iubesc”, a scris Deea Maxer pe Instagram, conform libertatea.ro.

Partenerul de viață a brunetei nu s-a lăsat mai prejos și a venit la rândul său cu o postare specială. Dinu Maxer a mărturisit că nu se aștepta să ajungă în acest punct al vieții sale.

ADVERTISEMENT

Dinu Maxer, în culmea fericirii alături de soția sa, Deea

Totodată, cunoscutul artist se bucură de o familie frumoasă și doi copii minunați, Andreas și Maysa, alături de care adună zi de zi cele mai scumpe amintiri din lume.

„Nunta de dantelă – 13 ani de la căsătorie! Dacă cineva mă provoca la un exercițiu de imaginație acum 13 ani, nu aș fi crezut că, după atâția ani, vom fi împreună pe același drum.

ADVERTISEMENT

Nu credeam că vom avea aceleași visuri și dorințe, vom avea 2 copii și un cățel. Și vom trece testul fidelității cu brio!

Îți mulțumesc că ai apărut în viața mea, că ai acceptat să-ți fiu alături, că ești așa cum ești – o femeie care mă completează perfect!!”, a declarat vedeta.

Fostul component al trupei Axxa și Deea Maxer se simt împliniți și fericiți împreună, povestea lor de dragoste evoluând foarte frumos de când drumurile lor s-au întâlnit pentru prima oară.

ADVERTISEMENT
Tags: