Sport

Deian Sorescu, transfer iminent de la Dinamo! Anunţ oficial: “Ar fi bine şi pentru el şi pentru club să plece!”. Exclusiv

Deian Sorescu are mari şanse să plece de la Dinamo în această iarnă. Singura variabilă este suma de transfer. Însă şi oficialii echipei susţin că o despărţire este benefică ambelor părţi.
06.01.2022 | 11:00
Deian Sorescu transfer iminent de la Dinamo Anunt oficial Ar fi bine si pentru el si pentru club sa plece Exclusiv
Deian Sorescu, pe stadionul Dinamo
ADVERTISEMENT

Deian Sorescu este jucătorul de pe urma căruia Dinamo speră să scoată bani dintr-un transfer. Încă din vară există o adevărată telenovelă în ceea ce priveşte plecarea jucătorului, însă ea se apropie de sfârşit.

Deian Sorescu, transfer iminent de la Dinamo!

Jucătorul nu mai vrea să continue la Dinamo, iar oficialii clubului susţin că pentru suma corectă Deian Sorescu va părăsi echipa în această perioadă de mercato. Iar oficialii lui Dinamo recunosc că o despărţire este benefică ambelor părţi.

ADVERTISEMENT

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar al RTZ, a dezvăluit pentru FANATIK că atât clubul, cât şi jucătorul vor avea de câştigat în cazul unui transfer şi a dezvăluit suma dorită pentru transfer:

Anunţ oficial: “Ar fi bine şi pentru el şi pentru club dacă va pleca în această iarnă”

“Nu avem nicio ofertă primită oficial pentru Deian Sorescu. Există multe discuţii, multe oferte spuse, dar niciuna oficială. Ştiu că şi-a propus să plece şi poate că este momentul. 

ADVERTISEMENT

Ar fi bine şi pentru el şi pentru club dacă va pleca în această iarnă. Suma pe care vrem să o luăm în schimbul transferului este în jur de 1 milion de euro. O să vedem cum stă situaţia în perioada următoare”.

Iuliu Mureşan: “Sigur că o să îi dăm drumul să plece, dar în condiţiile în care ni se satisfac nişte pretenţii”

Administratorul special al clubului, Iuliu Mureşan, a dezvăluit că Dinamo îi va da drumul lui Deian Sorescu, însă oficialii echipei ţin la preţ şi nu vor lăsa prea mult, mai ales că echipa este în insolvenţă şi o valoare mai mică de transfer trebuie votată de creditori:

ADVERTISEMENT

“Am vorbit cu Deian Sorescu, avem nişte discuţii cu un club, nu din ţară, pentru un transfer. Sigur că o să îi dăm drumul să plece, dar în condiţiile în care ni se satisfac nişte pretenţii, pentru că avem o limită de sus şi de jos.

El este un jucător de bază la Dinamo, a dat opt goluri, este golgheterul echipei, un jucător foarte bun şi nu merita acel gest împotriva sa comis de către suporteri. Îi rog pe suporteri să îi respecte pe jucători, chiar şi în momente mai grele. Deian este un sportiv puternic.

ADVERTISEMENT

Dacă suma va fi mai mică, trebuie să treacă prin Comitetul creditorilor, să nu se interpreteze că îl dăm pe Sorescu cu un milion, spre exemplu, şi nu cu 1,7 milioane şi că am creat o pagubă”, a dezvăluit Mureşan în cadrul conferinţei de presă în care au fost prezentaţi Flavius Stoican şi Florin Răducioiu.

Deian Sorescu vrea să plece: “Pentru mine s-a terminat absolut totul. A fost ceva îngrozitor. Eu nu am dormit 36 de ore”

Deian Sorescu a fost dezbrăcat de fanii furioşi ai lui Dinamo după înfrângerea de la Mioveni. Mijlocaşul s-a declarat extrem de afectat de acel incident şi a dezvăluit că pentru el s-a terminat totul:

„Am venit la clubul Dinamo cu brațele deschise, am venit pentru tata. El mi-a spus niște cuvinte acum, niște lucruri bune, la care nu mă așteptam. A pus lucrurile în balanță: «Bă, stai, e clubul la care-mi doream să joace, dar până să îți bați joc de copilul meu!» Totuși, are și el o limită.

Acolo a fost momentul critic, pentru mine s-a terminat absolut totul. A fost ceva îngrozitor. Eu nu am dormit 36 de ore, până la antrenamentul de a doua zi cred că am dormit o oră și un pic.

Mulți nu știu ce se întâmplă cu adevărat la club. Ăsta e adevărul și asta susțin în continuare. Nu se va schimba nimic. Dacă nu s-a schimbat până acum, eu sper să se schimbe, dar nu mai am nicio încredere”, a spus Sorescu la sport.ro.

U Craiova nu dă peste 800.000 de euro pentru fotbalist! Dinamo are discuţii în străinătate

Universitatea Craiova a făcut o ofertă de 800.000 de euro pentru fotbalistul dinamovist, însă Mihai Rotaru nu este dispus să urce până la 1,2 milioane de euro, cât au solicitat oficialii dinamovişti.

Alte două cluburi din străinătate şi-au manifestat interesul pentru transferul lui Deian Sorescu, însă până în acest moment, Dinamo nu are nicio ofertă clară, care să se apropie de pretenţiile solicitate.

În vară, FCSB a făcut o ofertă cifrată în jurul sumei de 1 milion de euro pentru Sorescu, însă atunci Dinamo a solicitat 1,4 milioane de euro. Între timp, pretenţiile au mai scăzut, însă Gigi Becali a declarat că nu îl mai interesează Sorescu.

“La revedere, nu mă mai interesează. Ei trebuie să înțeleagă un lucru. La mine este vorba de moment. Atât îți dau, vrei?”, Gigi Becali despre transferul lui Sorescu la FCSB

  • 24 de ani are Deian Sorescu
  • 1.900.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului
ADVERTISEMENT