Life

Delia a dat cărțile pe față. Ce a spus despre sora sa după scandalul de proporții în care a fost implicată

Delia a făcut lumină în cazul scandalului din familia sa. În ce relație se află acum, de fapt, cu Oana Matache, sora ei?
08.04.2023 | 12:43
Delia a dat cartile pe fata Ce a spus despre sora sa dupa scandalul de proportii in care a fost implicata
Delia a spus adevărul despre relația cu sora ei. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Acum e clar ce se întâmplă între Delia și Oana Matache. După scandalul izbucnit în familia sa, jurata de la iUmor a fost destul de rezervată în declarații. Totuși, imaginile pe care le-a făcut publice recent vorbesc de la sine.

Cum se înțelege Delia cu Oana Matache după scandalul cu Radu Siffredi

Când Oana Matache a anunțat, la începutul anului, că divorțează de soțul său, vestea a luat prin surprindere destul de multă lume. Mai apoi, ea s-a afișat cu noul iubit, Radu Siffredi, iar situația a deranjat-o mai ales pe mama sa.

ADVERTISEMENT

Gina Matache a dat de înțeles că nu este deloc de acord cu decizia fiicei ei și a spus clar că nu are nevoie de ginere. Astfel, în familia lor a izbucnit un adevărat scandal. Cu toate acestea, Delia nu a comentat prea mult hotărârea luată de Oana Matache.

Unii oameni au presupus că și relațiile lor s-au răcit, dar jurata de la iUmor a dat cărțile pe față. Pe Instagram, vedeta a publicat mai multe imagini care vorbesc de la sine. Delia a distribuit câteva fotografii în care apare Oana Matache și s-a asigurat că toată lumea știe că este mândră de sora sa.

ADVERTISEMENT

„Asta este sora mea” și „Puterea surorilor!”, sunt mesajele emoționante prin care Delia a demonstrat că, indiferent de ce s-ar întâmpla în viața Oanei Matache și ce alegeri va face, ea o va susține necondiționat.

Delia Oana Matache (1)
Imaginile cu Oana Matache pe care Delia le-a publicat.
Foto: colaj Fanatik

Ce spunea Delia despre noua relație a Oanei Matache

De altfel, la momentul în care s-a aflat despre relația dintre Oana Matache și Radu Siffredi, Delia a preferat să păstreze discreția. Atunci, vedeta de la Antena 1 s-a rezumat la a spune că situația nu este atât de gravă pe cât pare.

ADVERTISEMENT

Mărturisea că păstrează legătura cu sora sa și, în ciuda reacției mamei sale, în familia lor este liniște. „N-am treabă, nu vreau să mă pronunț în niciun fel. Sunt chestii care ne privesc. Înțeleg că pentru oamenii care mănâncă semințe și se uită la telenovele e un soi de hrană spirituală.

Vedeți-vă de ale voastre că oamenii își văd de ale lor. E simplă treaba. N-am ce să adaug.  Eu spun că nu vreau să vorbesc în numele lor. Nu vorbesc nici în numele mamei mele, nu vorbesc nici în numele lor, nu vorbesc în numele nimănui.

ADVERTISEMENT

Doar că nu este nicio dramă, așa cum transpare și cum se vede și cum se încearcă a fi pusă. Sunt OK cu toată lumea, să fie pace, să fie liniște. Să fie calmitate. Să fie dragoste în lume”, a spus Delia cu privire la situația în care se afla Oana Matache, conform CanCan. 

ADVERTISEMENT