Life

Oana Matache divorțează de Răzvan Miheț! Primele declarații: “Toxicitatea poate lua foarte multe forme”

Oana Matache, sora Deliei, a recunoscut divorțul de soțul ei, Răzvan Miheț. Artista a făcut primele declarații despre motivul despărțirii.
28.02.2023 | 17:33
Oana Matache divorteaza de Razvan Mihet Primele declaratii Toxicitatea poate lua foarte multe forme
Cum arată noul partener al Oanei Matache. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Oana Matache reacționează în urma zvonurilor că a divorțat de soțul ei, Răzvan Miheț. Sora Deliei a confirmat separarea și a spus și motivul care i-a adus în acest punct. Ce spune despre actualul partener, Radu, cu care s-a afișat pe rețelele de socializare.

Oana Matache confirmă divorțul de Răzvan Miheț. Ce spune despre actualul iubit

Oana Matache a precizat într-o postare pe rețelele de socializare că nu i-a fost ușor să facă pasul divorțului de cel căruia i-a dăruit doi copii, o fetiță și un băiețel. De altfel, nu Radu, iubitul ei din prezent, a fost motivul din cauza căruia s-a terminat totul.

ADVERTISEMENT

”A fost o perioadă foarte grea și când aud de la cineva ”mă bucur pentru voi” e total altceva față de ce am auzit până acum. (…) Mi-a luat foarte mult curaj să fac chestia asta, că nu e ca și cum m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineață: vreau să mă mut cu doi copii singură. (…) E o chestie care s-ar fi întâmplat oricum. Faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile”, a explicat Oana Matache, într-un filmuleț, de pe twitch.tv, distribuit pe Instagram.

-Oana Matache-
Oana Matache si noul iubit. Sursa foto: twich.tv

Din ce cauză au divorțat Oana Matache și Răzvan Miheț

Sora Deliei Matache a mai spus că nu a divorțat cu scandal de Răzvan Miheț și că vor păstra legătura de dragul copiilor. Un motiv care a dus la separare a fost toxicitatea care s-a instalat de-a lungul timpului între ei și din cauza căreia, din punctul său de vedere, multe cupluri aleg să se complacă astfel.

ADVERTISEMENT

Oana a mărturisit și că știe multe cazuri de căsnicii care deși au devenit toxice, femeia tot alege să continue mariajul, de dragul copiilor. De asemenea, artista a dat de înțeles că nu i-a fost ușor să își ia copiii și să se mute departe de tatăl lor.

”Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. E o situație în care tatăl poate să vină oricând să vadă copiii. Nu e nicio piedică. (…) Cunosc foarte multe femei care trăiesc în căsnicii din astea super toxice și nu vorbesc neapărat de bătaie sau chestii de genul ăsta, că toxicitatea poate lua foarte multe forme.

ADVERTISEMENT

Efectiv nu au de ales decât să stea în căsnicia aia, pentru că majoritatea femeilor care au doi copii nu au mai muncit de minim 5 ani. E foarte greu să-ți iei copii și să-ți refaci viața în condițiile în care, legal, soțul tău dă ca pensie alimentară ceva % din salariul minim pe economie. Te alegi cu 6-700 de roni pe lună. (…)”, a mai explicat Oana Matache.

Oana Matache a venit cu aceste explicații după ce în urmă cu câteva zile, jurnaliștii de la Spynews au surprins-o sărutându-se cu actualul iubit, Radu. Încă de atunci au apărut informații referitoare la divorț, iar vedeta a stat departe de acestea, dar iată că în cele din urmă a dat cărțile pe față.

ADVERTISEMENT

Oana Matache a fost căsătorită cu Răzvan Miheț din 2017. În mariajul lor, cei doi au reușit să aibă doi copii împreună, o fetiță, pe nume Jessie, și un băiat pe nume Bogdănel. Cei mici sunt foarte apropiați de mătușa lor, Delia, care le este și nașă de botez.

ADVERTISEMENT