Life

Gina Matache, de partea lui Răzvan Miheț în războiul cu fiica sa. L-a desființat pe noul iubit al Oanei: „A venit un neica nimeni să se facă tătic”

Gina Matache îl desființează pe actualul iubit al fiicei sale. Mama Deliei nu a știut că Oana Matache și Răzvan Miheț s-au despărțit.
06.03.2023 | 11:51
Gina Matache de partea lui Razvan Mihet in razboiul cu fiica sa La desfiintat pe noul iubit al Oanei A venit un neica nimeni sa se faca tatic
Gina Matache l-a atacat, din nou, pe iubitul Oanei. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Matache a vorbit pentru prima dată despre scandalul cu fiica sa. Mama Deliei susține că nu a știut că Oana Matache și Răzvan Miheț s-au despărțit și nu-l vrea sub nicio formă pe noul iubit al acesteia în preajma nepoților.

Gina și Oana Matache nu și-au vorbit încă. Mama Deliei nu-l acceptă pe Radu

În familia Deliei situația este complicată. Recent, Oana Matache a fost surprinsă cu un bărbat, altul decât soțul său, Răzvan Miheț, iar ce a urmat a fost de necrezut. Ea a confirmat faptul că s-a despărțit de tatăl celor doi copii, iar mama ei nu a putut accepta.

ADVERTISEMENT

Gina Matache a făcut o postare în mediul online în care l-a atacat pe Radu, iar acum a făcut dezvăluiri în emisiunea lui Teo Trandafir. Mama Oanei Matache susține că a fost un șoc pentru familie când a văzut ce se întâmplă și că nu avea habar despre divorț.

„Eu n-am nevoie de ginere, că eu am ginere și am un ginere super elegant, super frumos, super tătic! Că știi cum e, orice căsnicie are și o facă de așa… un impas! E probabil că… Crede-mă, eu nu știu amănunte!

ADVERTISEMENT

Eu întotdeauna am văzut numai bine, niciodată nu am văzut acolo scandaluri, certuri, nu am văzut nimic! Nu știu, doar ei știu ce a fost între ei și dacă a fost ceva sau dacă a fost un moft! Habar nu am! Pentru noi a fost surpriză totală!”, a spus Gina Matache conform WoWbiz. 

Gina Matache nu-l vrea pe Radu în preajma copiilor

Gina Matache este de părere că Radu Siffredi nu are ce căuta în viața fiicei sale și mai ales a nepoților. Mama Deliei speră că fiica ei să plece cât mai curând de lângă noul iubit și să se împace cu soțul său.

ADVERTISEMENT

„Asemenea oameni nu vreau să văd în viața mea! Nu, nu, nu! Categoric nu! E o relație tampon! E ceva așa de cascadorii râsului! A venit un neica nimeni să se facă tătic, e atât… Uită-te la fața lui! Ce credibilitate are un asemenea personaj?! Crede-mă!

Cred că i-a cărat mobilă Oanei pe acolo și mai stă o zi, două și… Toată situația asta e ceva așa… El vorbește în numele Oanei: ‘Noi facem, noi dregem…’. El a venit de trei zile în casă și deja se vede stăpân! O fi ajutat să care mobilă sau ce au ei de cărat acolo și gata, s-a văzut stăpân pe plantație, știi!”, a continuat Gina Matache.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Gina Matache a susținut că, în afară de declarațiile publice ale amândurora, ea încă nu a reușit să vorbească cu Oana nici măcar la telefon și că lasă lucrurile să se rezolve de la sine.

„Momentan, lăsăm lucrurile, că nu pot să mă bag! Are 30 și ceva de ani… Pot eu să mă bag acum în viața lor!?(…) Măi, viața e viață! Viața e lungă! Sper să se trezească și să se sperie de ce are lângă ea acum! Pe mine mă interesează doar de ginerele meu, care e Răzvan, de copii, de Oana, că e fata mea, dar, în rest…”, a mai spus mama Deliei.

Ce a declarat Oana Matache despre scandalul izbucnit în familie

Contactată de FANATIK, Oana Matache a dezvăluit ce se întâmplă acum în familia sa, dar și dacă Delia a intervenit în vreun fel: „Nu are absolut nicio treabă. Sunt atât de bine pe cât pot. Nu vreau să mai comentez nimic. Ăsta e răspunsul meu final”, ne-a spus Oana Matache.

ADVERTISEMENT