Fotbal intern

Denis Alibec dorit de două echipe din Ligue 1! Cu cine poate semna

16.05.2018 | 20:35
Denis Alibec dorit de doua echipe din Ligue 1 Cu cine poate semna

Atacantul Denis Alibec este dorit de două echipe din Ligue 1, după ce Gigi Becali a anunțat că nu-l va mai păstra la FCSB în sezonul viitor din cauza conflictului pe care l-a avut cu antrenorul Nicolae Dică.

Conform site-ului calciomercato.com, cele două formații din Franța care sunt interesate de internaționalul român ar fi Girondins Bordeaux și Montpellier. Cele două echipe au terminat sezonul la mijlocul clasamentului, Bordeaux pe locul 7, iar Montpellier pe 9.

Gigi Becali a decis să-l vândă pe Denis Alibec în Ligue 1 pentru 1,7 milioane de euro

La finalul meciului CS Universitatea Craiova – FCSB 0-1, Gigi Becali a declarat, încă o dată, că Denis Alibec va pleca de la echipă din vară: ”Bravo lui Dică, a demonstrat că nu este un antrenor fricos. O să plece Alibec şi Dică rămâne antrenor. Nu este o luptă între ei. Ca el să facă treabă, Alibec trebuie să plece. Am dat azi o hârtie, 1,7 milioane de euro cer. Nu vreau patru miliioane. Dacă nu se rezolvă, îmi pare rău. La revedere cu cocoloşeala. Să se antreneze separat. La revedere. Nu stă nimeni la cheremul lui Alibec, Îl strică şi pe Coman. Vasi a decis ca Dică să rămână. Ne-a mâncat zilele Alibec”.

Nicolae Dică și Denis Alibec au avut un scandal uriaș la un antrenament, chiar în faţa tuturor jucătorilor de la FCSB. Atacantul l-a jignit pe antrenorul “roş-albaştrilor”, iar cel din urmă nu a rămas dator şi l-a luat la mişto pe Alibec. Vârful s-a enervat când Nicolae Dică i-a făcut mai multe observaţii în timpul unui antrenament. “Bă, da’ mai lasă-mă, că m-ai zăpăcit! Numai de mine te iei întruna!”, a spus Alibec, iar antrenorul l-a luat peste picior. “Să vorbeşti când oi da şi tu vreun gol la Steaua”. Scandalul nu s-a oprit aici, iar Denis Alibec a explodat: “Să nu vorbesc eu? Dar tu de ce vorbeşti, mă? Eşti o puşcărie de antrenor! Măcar să mă fi certat un antrenor bun, nu tu”, moment în care Dică l-a scos din lot pe atacant.

Tags: