Sport

Denis Alibec, prezentat la Atromitos: „Scopul meu este să rămân în planurile naționalei”. Fanatik a anunțat în exclusivitate transferul

Denis Alibec (31 de ani) a ajuns în Grecia, după despărțirea de CFR Cluj din această iarnă, și a semnat cu Atromitos, penultimul loc din prima ligă elenă.
29.01.2022 | 10:10
Denis Alibec prezentat la Atromitos Scopul meu este sa raman in planurile nationalei Fanatik a anuntat in exclusivitate transferul
ADVERTISEMENT
29-01-2022
08:10

Denis Alibec vrea să ajute Atromitos să iasă din subsolul clasamentului

Atacantul român Denis Alibec, în vârstă de 31 de ani, a fost prezentat oficial la echipa greacă Atromitos FC și a făcut primele declarații pentru site-ul oficial al grupării.

Sunt foarte fericit că am venit la Atromitos. Știu că este o echipă care și-a construit un nume mare și stabil în Grecia. Știu că nu ajung într-un sezon bun pentru echipă, dar am venit să ajut.

Vreau să o ajut să iasă din subsolul clasamentului, să joace mai bine și să termine cât mai sus. Mă bucur că am venit în Grecia și la Atromitos. Știu că este echipă bună, iar locul din clasament (n.r. – 13, din 14, cu 10 p după 17 meciuri) nu reflectă adevărul.

Când am aflat despre interesul celor de la Atromitos, mi-am întrebat prietenii care cunosc Grecia și campionatul din această țară. Mi s-au spus numai lucruri bune, așa că sunt foarte fericit.

Am vorbit și cu Rotariu (n.r. – Dorin Rotariu, împrumutat până la finalul sezonului de la Ludogoreț) și el este gata să dea totul pentru echipă”, a declarat Alibec, care va purta tricoul cu numărul 70.

Românul a vorbit și despre nivelul său de pregătire, declarând că este disponibil să intre oricând pe teren. „Sunt absolut pregătit. Vreau să joc repede. Vreau să mă alătur echipei, să-mi cunosc noii coechipieri.

Scopul meu este să rămân în planurile naționalei României, așa că, da, sunt gata să dau ceea ce are nevoie Atromitos”, a mai spus el.

Alibec a avut un mesaj și pentru fanii lui Atromitos. „Abia aștept să-i văd în tribune și să joc în fața lor. Vreau să ajut ca de acum înainte să fie și fericiți. Ne vom descurca mult mai bine, vom ridica echipa, vrem să jucăm din ce în ce mai bine”, a încheiat atacantul.

28-01-2022
20:38

CFR Cluj a anunțat transferul lui Denis Alibec la Atromitos

Transferul lui Denis Alibec la echipa greacă Atromitos, anunțat în exclusivitate de FANATIK încă din 24 ianuarie, a devenit oficial.

„Mulțumim, Denis Alibec!

Clubul CFR 1907 Cluj și jucătorul Denis Alibec au ajuns la un acord privind încetarea colaborării. Venit sub formă de împrumut la CFR Cluj de la Kayserispor din Turcia, Alibec va evolua în perioada următoare la Atromitos FC, formație din prima ligă a Greciei.

Îi mulțumim lui Denis pentru munca depusă în tricoul echipei noastre și îi dorim multă baftă mai departe în carieră!”, a anunțat CFR Cluj pe contul oficial de Facebook.

 

FANATIK a anunțat în exclusivitate faptul că Denis Alibec este pe cale să semneze cu grecii de la Atromitos.

În această iarnă, atacantul a fost dorit și de FC Voluntari, formație care tocmai l-a adus pe Constantin Budescu. Însă, Kayserispor, echipa care l-a împrumut pe Alibec, până în vară, la CFR Cluj, nu a fost de acord cu această mutare.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec, pe cale să semneze cu Atromitos

Potrivit EuroSport, Denis Alibec a ajuns deja în Grecia și va semna cu Atromitos, dacă va trece cu brio vizita medicală.

Atromitos se află pe locul 13 din prima ligă elenă, cu zece puncte obținute după 17 meciuri jucate, și riscă să retrogradeze, la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

În această iarnă, formația din Grecia a mai adus un român, pe Dorin Rotariu. Fostul fotbalist al lui Dinamo a fost împrumutat până la finalul sezonului de la Ludogoreț.

Denis Alibec vrea cu orice preț să plece de la CFR Cluj

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, a declarat, recent, faptul că Denis Alibec și-a manifestat în mod ferm dorința de a părăsi campioana României.

ADVERTISEMENT

„La finalul anului, Alibec și-a exprimat dorința de a pleca din lotul CFR-ului, m-a sunat chiar și de 1 ianuarie, mi-a spus că nu ar dori să participe la ședința de pregătire din Spania.

Sunt subiectiv în ceea ce-l privește, de-a lungul timpului l-am arbitrat și nu am cum să uit nivelul fotbalistic pe care l-a avut.

ADVERTISEMENT

Acum este la un nivel mai ridicat față de cum l-a găsit Dan Petrescu atunci când a venit la CFR Cluj, doar că nu este la forma care l-a consacrat.

Echipa națională are nevoie de un Alibec pregătit. Un antrenor la care el comentează, niciodată nu l-ar ajuta într-o pregătire de calitate”, declara, recent, Cristi Balaj, la PRO X.

Denis Alibec a fost adus de Marius Șumudică la CFR Cluj, sub formă de împrumut, de la Kayserispor, în vara anului trecut.

  • 1.2 milioane de euro este cota lui Denis Alibec, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: