Fotbal intern

Denis Drăguș, alături de iubită la meci: “Vreau să îi susțin din tribune și la finală!” GALERIE FOTO

Denis Dragus alaturi de iubita la meci Vreau sa ii sustin din tribune si la finala GALERIE FOTO

Denis Drăguș este unul dintre absenții din lotul României U 21 la acest turneu final. Deși atacantul Viitorului a făcut deplasarea cu lotul lui Rădoi, el a suferit o accidentare în primele zile de cantonament și a fost nevoit să părăsească echipa înainte de startul Campionatului European.

Denis Drăguș, alături de iubită la meci: “Când am plecat de aici a fost cea mai mare dezamăgire”

Totuși, atacantul Viitorului îi susține din tribune pe coechipierii săi și chiar dacă îi e greu că nu poate fi pe teren la această competiției, Draguș speră să îi poată susține pe “tricolori” și la finala de la Udine, de duminică:

“E dificil să fiu alături doar de pe margine. Mă bucur că au ajuns aici. Când am plecat de aici a fost cea mai mare dezamăgire. Eram conștient că putem trece de grupe. Nu pot să spun că nu mă așteptam să luăm 6 puncte, dar a fost foarte greu. Aș vrea să fiu alături de ei și în finală”, a spus Drăguș înaintea meciului cu  Franța.

Fotbalistul Viitorului a făcut deplasarea la Cesena alături de prietena sa. Reporterii FANATIK i-au surprins pe cei doi în tribunele stadionului “Dino Manuzzi” așteptând începutul meciului cu Franța, decisiv pentru calificarea în semifinale și la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Denis Drăguș, alături de iubită la meci Vreau să îi susțin din tribune și la finală! GALERIE FOTO
Denis Drăguș, alături de iubită la meci Vreau să îi susțin din tribune și la finală! GALERIE FOTO

România – Franța se joacă pe stadionul din Cesena. Un egal califică ambele formații. “Tricolorii” au și varianta înfrângerii și se califică dacă pierd la maximum două goluri. În schimb, dacă francezii bat la 3 goluri diferență, de pe locul doi se califică în semifinale Italia.

În cazul unei remize, România joacă împotriva Germaniei. În schimb, dacă “tricolorii” pierd sau câștigă meciul se vor întâlni în semifinale cu Spania, câștigătoarea din grupa A.

  • 8 goluri a înscris România în primele două meciuri de la Euro 2019
  • 65 de milioane de euro valorează lotul României U 21