Life

Câte intervenții estetice are Denisa Nechifor? „Nu mă dau cu tot felul de creme, prefer un artificiu profesional”

Denisa Nechifor a făcut declarații despre operațiile estetice pe care le are. În ce condiții preferă să treacă pragul cabinetului medicului specialist și de ce nu este adepta cremelor de față?
24.03.2022 | 11:02
Cate interventii estetice are Denisa Nechifor Nu ma dau cu tot felul de creme prefer un artificiu profesional
Denisa Nechifor a făcut dezvăluiri despre intervențiile sale estetice. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Denisa Nechifor, în vârstă de 38 de ani, a făcut dezvăluiri despre intervențiile sale estetice. Vedeta a explicat în ce măsură apelează la ajutorul medicului specialist, dar și cum ar reacționa dacă fiica ei, Rania, și-ar exprima vreo dorință în acest sens.

Denisa Nechifor, despre intervențiile estetice. Preferă să apeleze la medicul specialist și să nu folosească multe creme de față

Denisa Nechifor, fosta iubită a lui Adrian Cristea, a oferit un interviu pentru Antena Stars. Vedeta a oferit mai multe detalii despre viața ei, incluzând subiectul operațiilor estetice.

ADVERTISEMENT

Denisa Nechifor a recunoscut că nu se uită la sume atunci când vine vorba de îngrijirea personală și că, pentru ea, aspectul fizic este unul dintre cele mai importante aspecte.

„Nu prea sunt eu cu operațiile estetice, așa, pe ici pe colo, ce se poate face. Îi mulțumesc mamei mele că mi-a și transmis un material genetic de calitate. Eu am 38 de ani acum. Sunt relaxată. Îmi accept vârsta.

ADVERTISEMENT

Cred că sunt bine cu mine. De acolo pornește totul. Aspectul fizic pentru mine este esențial. În meseria pe care o fac și în mediul în care trăiesc… Iubesc să fac sport, ador să-mi îngrijesc corpul.

  Mă dau cu multă cremă pe corp, nu neapărat pe față. La față prefer să-mi fac un mic artificiu profesional, decât să mă dau cu tot felul de creme.”, a explicat Denisa Nechifor.

ADVERTISEMENT

Cum ar reacționa Denisa Nechifor dacă fiica sa ar vrea să-și facă operații estetice?

Denisa Nechifor este mama unei fete de 13 ani. În trecut, fosta iubită a lui Adrian Cristea a declarat că este destul de strictă când vine vorba de fiica lor. Nu îi oferă foarte multă libertate și nu o răsfață exagerat. Când vine vorba de intervențiile estetice, vedeta recunoaște că nu știe cum ar reacționa.

„Deja mi se pare complicat. Nu știu dacă are voie să iasă cu un băiat peste vreo 5 ani. Nu știu cum voi reacționa. Nu cred că voi reacționa foarte drăguț, în funcție de ce-mi va cere.

ADVERTISEMENT

Eu cred că o voi lăsa pe ea să aleagă. Dacă se va încadra în normele acelea de bun simț, vedem.”, a dezvăluit Denisa Nechifor. 

Totodată, vedeta recunoaște că există lucruri pe care i le refuză Raniei și asta pentru că își dorește ca aceasta să învețe că, în viață, totul trebuie să aibă o limită.

„Cum ar fi să primească tot ce îți dorește? Nu am un copil foarte pretențios. Ultima dată mi-a cerut să meargă la ziua cuiva și mai fusese cu o zi înainte, și cu o zi înainte… am zis nu. Foarte simplu. Avem limite.”, a adăugat vedeta.

 

 

ADVERTISEMENT