Life

Denisa de la Bambi, victima bullying-ului ani la rând: „Lucrurile astea se opresc undeva prin tine”

Denisa Tănase și-a deschis sufletul și a vorbit despre toate greutățile care au venit la pachet cu celebritatea. Artista a fost mulți ani victima bullying-ului.
13.12.2021 | 18:20
Denisa de la Bambi victima bullyingului ani la rand Lucrurile astea se opresc undeva prin tine
Raluca Tănase a fost mulți ani victima bullying-ului. Sursa: YouTube
ADVERTISEMENT

Raluca și Denisa Tănase, cunoscute ca „fetele de la Bambi”, au cunoscut celebritatea încă de la o vârstă fragedă. Însă, acest lucru a avut și urmări negative. Denisa a dezvăluit că a fost de multe ori victima bullying-ului și a povestit un episod din liceu.

Pe vremea când cele două surori erau eleve ale liceului „Dinu Lipatti” din București erau hărțuite de colegi, iar asta le-a afectat foarte mult încrederea de sine.

ADVERTISEMENT

Raluca și Denisa Tănase au fost victimele bullying-ului

Denisa Tănase se considera, până de curând, un „om lovit din multe părți”. Artista nu avea încredere în ea, era timorată și simțea întotdeauna nevoia de a ține garda sus, pentru a se apăra. Acest lucru se datorează multor ani în care, alături de sora sa, a fost criticată constant.

Fetele de la Bambi, aflate de mici în lumina reflectoarelor, au fost expuse comentariilor răutăcioase. Publicul le-a tras adesea la răspundere pentru stilul lor vestimentar, precum și pentru melodiile pe care le lansau.

ADVERTISEMENT

„Lucrurile astea trec prin…adică nu trec prin tine, se opresc undeva în tine. Cu atât mai mult, cu cât să ne amintim faptul că noi cântăm de copii.”, a povestit Denisa Tănase, luni, într-un interviu oferit în emisiunea „La Măruță”.

În adolescență, care este o perioada critică în dezvoltarea unui om, surorile „Bambi” au avut parte de mai multe momente dificile. Din această cauză, cele două se temeau mereu de ce vor spune alții despre ele. Mai mult, ajunseseră să creadă și ele ceea ce auzeau.

ADVERTISEMENT

Pe Denisa Tănase cel mai mult o durea faptul că oamenii nu au răbdare să o cunoască. În ceea ce privește stilul său vestimentar, cântăreața spune că venitul obținut din muzică nu îi permitea să își cumpere alte haine.

„Mă deranja faptul că nu ne cunosc, faptul că, în sinea mea, știam că eram altfel. Sau poate că mă deranja că ne criticau, nu știu, hainele pe care le purtam. Fără să știe că, de fapt, statutul de artist în România nu vine la pachet cu o poziție socială extraordinară. Statutul ăsta nu vine doar cu lucruri bune.”, a adăugat artista.

ADVERTISEMENT

Colegele de liceu le-au rupt albumele muzicale

Denisa, devenită între timp femeie de afaceri, și-a amintit un episod din liceu care a marcat-o. Atunci când Raluca, sora mai mică, a intrat la liceu, ea a și-a dorit să se împrietenească cu colegele de clasă. Cu toate că a încercat toate metodele pentru a se face plăcută, fetele nu au vrut să o accepte.

Raluca Tănase le-a oferit cadou câteva CD-uri ce conțineau melodiile trupei „Bambi”, iar colegele sale le-au distrus chiar în fața ei.

„Sora mea doar se mutase în liceul respectiv și fetele de la ea din clasă erau extrem de răutăcioase. Le-a dus cadou niște CD-uri cu noi. Nu doar că le-au rupt, dar le-au călcat în picioare, le-au desenat, ne-au desenat pe noi, de fapt. Clar, ca un copil, ca un adolescent, cred că hiperbolizezi la maxim toate situațiile de genul ăsta.”, a declarat Denisa.

Cântăreața spune că, la acea vreme, profesorii nu conștientizau cât de periculos poate fi bullying-ul pentru dezvoltarea unui copil. Tocmai de aceea nu apela niciodată la ajutorul acestora și prefera să își rezolve singură problemele.

ADVERTISEMENT