Life

Denise Rifai a ajuns în vizorul faimoasei Iulia Albu. Ce a putut să spună designerul despre vedeta Kanal D

Iulia Albu a luat în vizor o altă vedete celebră din România. Este vorba despre Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări de la Kanal D.
09.01.2023 | 18:44
Denise Rifai a ajuns in vizorul faimoasei Iulia Albu Ce a putut sa spuna designerul despre vedeta Kanal D
Iulia Albu a luat-o în vizor pe Denise Rifai. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Denise Rifai este extrem de atentă când vine vorba de detalii, însă Iulia Albu nu a fost deloc impresionată, ci din contră, s-a enervat la culme după ce a văzut ținuta jurnalistei.

Denise Rifai, aspru criticată de Iulia Albu pentru ținuta sa

Imaginea la care s-a uitat Iulia Albu a fost cea de la Gala Premiilor Tv Mania, unde Denise Rifai a fost premiată pentru emisiunea sa, de care este extrem de mândră.

ADVERTISEMENT

Se pare că pentru creatoarea de modă, stilul vestimentar al prezentatoarei tv nu a fost unul prea bine ales. Primul lucru care a deranjat-o pe Iulia Albu a fost mărimea greșita a pantofilor jurnalistei, iar mai apoi geanta aleasă de aceasta.

Referitor la încălțămintea lui Denise Rifai, Iulia Albu spune că oricine trebuie să știe să își aleagă mărimea corectă, astfel încât să nu rămână spațiu, în orice situație.

ADVERTISEMENT

”Ar trebui, în primul rând, să învățăm să ne cumpărăm pantofi mărimea corectă. Nu ar trebui să rămână spațiu. Se pune ca o tălpică în față, și nu e nevoie să-ți bagi șosetele în vârf, branț se numește. Și atunci piciorul nu se mai duce atât de în față și se așează unde trebuie.

Nu sunt neapărat pentru tocuri pe mochetă sau pe iarbă, și da, e adevărat că nu poți ști niciodată ce este pe jos la un eveniment”, a spus Iulia Albu, la Poliția Modei.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește geanta purtată de vedeta Kanal D, Iulia Albu a confundat-o pe aceasta cu o pungă, având în vedere ținuta vedetei și tipul de geantă ales.

”Nu e o pungă? E o geantă?”, a mai comentat designerul.

Ce spune Ovidiu Buta despre ținuta lui Denise Rifai

De cealaltă parte, colegul Iuliei Albu, Ovidiu Buta a fost mult mai calm și nu a avut critici chiar atât de dure. Acesta susține că prezentatoarea tv a arătat ”civilizat” la eveniment.

ADVERTISEMENT

Totuși, el a ținut să precizeze că geanta este puțin deranjantă, având în vedere că brandul este și el lăsat la vedere.

O avem pe Denise Rifai la un eveniment arătând civilizat. Mai puțin geanta aia. Mă stresează când brandul e mult prea vizibil”, a spus stilistul.

Să nu uităm că Denise Rifai are o pasiune pentru hainele negre. Acesta este și motivul pentru care mai mere, o vedem pe vedeta Kanal D în ținute închise la culoarea.

Ea povestea la un moment dat că adoră această culoare și că o poartă atât la emisiuni, cât și în cadrul evenimentelor la care participă.

Amintim că recent și Bianca Rus a ajuns să fie aspru criticată de Iulia Albu pentru ținuta ei, iar lista vedetelor este una chiar mai lungă de atât, având în vedere că designerul nu iartă pe nimeni.

ADVERTISEMENT