Life

Ce își dorește Denise Rifai în 2023. Vedeta de la Kanal D are trei dorințe în acest an

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate vedea tv din România. Emisiunea ei, 40 de întrebări de la Kanal D a reușit rapid să ajungă la inimile publicului.
06.01.2023 | 15:19
Ce isi doreste Denise Rifai in 2023 Vedeta de la Kanal D are trei dorinte in acest an
Ce planuri are Denise Rifai în anul 2023. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Denise Rifai a cunoscut ascensiunea într-un mod cât se poate de rapid, iar acum culege roade muncii sale.

Cea mai mare realizare a lui Denise Rifai în 2022

Deși a avut nenumărate propuneri de la diferite posturi de televiziune, Denise Rifai a decis să semneze cu Kanal D, iar alegerea s-a dovedit a fi în final una cât se poate de bună.

ADVERTISEMENT

Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai a fost adorată de public, iar vedeta este încântată de produsul pe care putut să-l ofere telespectatorilor.

Într-un interviu acordat pentru wowbiz.ro, Denise Rifai a vorbit despre anul 2022, dar și despre satisfacțiile pe care le-a înregistrat din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Vedeta se bucură de succesul emisiunii sale și spune că mai mult de atât nici că își mai dorește.

“Cea mai mare realizare a mea din 2022 este faptul că am reușit să ajung în casele oamenilor săptămână de săptămână și avem acest succes formidabil cu 40 de întrebări. Asta e bucuria mea cea mai mare.”, a precizat Denise Rifai, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Ce planuri are Denise Rifai pentru 2023

Ce urmează însă în 2023 pentru Denise Rifai? Vedeta are evident, câteva planuri, însă preferă să le țină doar pentru ea. Denise Rifai are trei dorințe, însă, spune ea, dacă le-ar face publice, atunci nu s-ar mai îndeplini.

Cel mai probabil vom mai avea de așteptat până când vom vedea dacă visurile ei devin realitate sau nu în acest an.

ADVERTISEMENT

“Am multe dorințe, trei chiar, dar, dorințele, ca să se împlinească, nu trebuie dezvăluite. Le ținem în suflet.”, a mărturisit Denise Rifai, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Denise Rifai și iubirea pentru sărbătorile de iarnă

Printre altele, vedeta de la Kanal D a mai vorbit și despre perioada sărbătorilor de iarnă. Deși are 37 de ani, Denise Rifai preferă să creadă în Moș Crăciun, pentru că, spune ea, sărbătorile sunt despre puritate.

Mai mult de atât, prezentatoarea tv este extrem de atașata și de perioada sărbătorilor de iarnă, în care oamenii sunt mai buni, iar darurile sunt oferite celor dragi.

Amintim că recent, vedeta a vorbit și despre relația pe care o are cu tatăl său iordanian. Încă de când era adolescentă, Denise Rifai a vrut să facă tot ce și-a dorit, chiar dacă acesta nu era de acord cu ea.

De asemenea, vedeta nu avea voie să aibă un iubit, iar restricțiile erau destul de multe, însă în final, cei doi au reușit să se înțeleagă odată cu trecerea timpului.

ADVERTISEMENT