Life

Iulia Albu a luat-o în vizor pe Bianca Rus. Critici dure la adresa vedetei: ”E ceva foarte urât”

Bianca Rus a intrat în vizorul faimoasei Iulia Albu. Designerul a lansat critici dure la adresa vedetei, iar lucrurile nu s-au oprit aici.
25.12.2022 | 10:47
Iulia Albu a luato in vizor pe Bianca Rus Critici dure la adresa vedetei E ceva foarte urat
Iulia Albu, revoltată de ținuta purtată de Bianca Rus. Sură foto: Instagram , captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Albu știe cum să spună lucrurilor pe nume. Designerul nu este niciodată reținut când vine vorba de articolele vestimentare și așa s-a întâmplat și de această dată.

Iulia Albu, critici dure la adresa Biancăi Rus

Victima a fost chiar Bianca Rus, care săptămânile trecute a ajuns la spital din cauza problemelor de sănătate.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost surprinsă recent la un eveniment purtând o rochie, însă articolul vestimentar nu a fost însă pe placul Iuliei Albu.

De asemenea, nici măcar accesoriile nu au ajutat-o pe Bianca Rus, spune designerul, care a fost de-a dreptul revoltat de ce a putut să vadă în imagini.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii Poliția modei, Iulia Albu a criticat fiecare detaliu din ținuta Biancăi Rus. În primul rând, celebrul designer s-a luat de părul acestei, în special de meșa care era mult mai deschisă la culoare și care ar fi trebui să fie vopsită.

Iar asta nu a fost tot, pentru că Iulia Albu a continuat. Designerul nu a înțeles nici ținuta Biancăi Rus, cu atât mai mult fermoarul aplicat deasupra, care i s-a părut de-a dreptul oribil.

ADVERTISEMENT

”La doamna pe care o comentăm nu înțeleg meșa aceea mult mai deschisă. Trebuie vopsită. Adică eu nu pot să înțeleg nici ținuta și nici acel fermoar aplicat pe deasupra.

E ceva foarte urât. Seamănă cu ceva, dar nu răsare”, a spus Iulia Albu.

Iulia Albu a numit-o ”nașă” pe Bianca Rus

Mai departe, designerul nu a putut să nu facă o serie de comentarii referitoare la machiajul acesteia. Deși ar fi putut să opteze pentru ceva frumos, dar simplu, Bianca Rus s-a dus mult prea departe.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu spune că aceasta a reușit să fie ”nașă” la evenimentul respectiv, având în vedere machiajul său strident.

”E bine să fii avangardist, cu un machiaj minimal, cu un wet look sau ceva mult mai simplu, cu o încălțăminte sport și fără cercei deloc.

Aș fi putut să trec cu vederea, dar așa este ca și când te-ai dus și ești nașă pe pârtie. Poți fi nașă în multe situații”, a mai adăugat Iulia Albu, în cadrul emisiunii Poliția modei.

Amintim că recent, și Brigitte Pastramă a ajuns în vizorul Iuliei Albu, fiind aspru criticată.

ADVERTISEMENT