Life

Denise Rifai a dezvăluit care sunt cele mai ascunse pasiuni ale sale: „Am două chestiuni pe care vreau să le termin în viața asta”

La final de an, Denise Rifai a spus care sunt cele mai mari dorințe ale sale. Vedeta de la Kanal D nu a reușit până acum să ducă până la capăt aceste lucruri.
10.12.2022 | 19:35
Denise Rifai a dezvaluit care sunt cele mai ascunse pasiuni ale sale Am doua chestiuni pe care vreau sa le termin in viata asta
Denise Rifai a dezvăluit care sunt pasiunile sale ascunse. Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Denise Rifai i s-a confesat lui Adrian Artene și a spus care sunt pasiunile sale ascunse și, în același timp, dorințele pentru viitor.

Denise Rifai și-a dezvăluit dorințele ascunse

Publicul o cunoaște pe Denise Rifai drept moderatoarea de neînduplecat a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, difuzată pe Kanal D. Jurnalista i-a avut în față pe unii dintre cei mai cunoscuți oameni din țară, iar cu formulările sale iscusite  a reușit să afle secrete bine păstrate.

ADVERTISEMENT

Petre Daea i-a mărturisit de câte ori a fost căsătorit, de pildă. Acum, a venit rândul celebrei prezentatoare să-și deschidă sufletul. 

Vedeta a acceptat invitația lui Adrian Artene în podcastul Altceva și a lăsat publicul să cunoască omul din spatele profesiei.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai a vorbit despre pasiunile sale ascunse, despre care nu a făcut până acum dezvăluiri. Implicată în două activități care îi dau bătăi de cap și pe care nu a reușit niciodată să le ducă la capăt, este hotărâtă să-și îndeplinească dorințele.

„Am două chestiuni pe care vreau să le termin odată în viața asta, vreau să învăț să schiez, să știu, domnule, să schiez.

ADVERTISEMENT

Am un domn, pe antrenorul meu se ski, de la Poiana Brașov, se chinuiește omul ăsta cu mine, nimic! Cumva cobor, dar nu”, a dezvăluit Denise Rifai, citată de CanCan.ro. 

Totodată, moderatoarea de la Kanal D a mărturisit că iubește animalele. Chiar dacă se teme de câini, are o slăbiciune pentru cai și își dorește să învețe să călărească.

ADVERTISEMENT

„Vreau, îmi doresc și trebuie să termin cu călăritul ăsta. Iubesc foarte mult caii, mi-e frică de câini, am câțiva ai prietenilor mei pe care îi iubesc.

Dar iubesc caii, am iubirea asta, pasiunea asta cu caii, de mor. Eu dacă o să am vreodată o fetiță, mi-ar plăcea tare mult să facă echitație”, i-a mai spus Denise Rifai lui Adrian Artene.

ADVERTISEMENT
Tags: