Life

Denise Rifai, dezvăluiri despre relația cu părinții: „A trebuit să îl înfrunt pe tata de mică”

22.07.2020 | 16:18
Denise Rifai dezvaluiri despre relatia cu parintii A trebuit sa il infrunt pe tata de mica
Denise Rifai: Alo, Guvernul României! In spitale se moare pe capete! Prezentatoare TV a răbufnit. Sursa foto: realitatea.net
ADVERTISEMENT

Denise Rifai a vorbit despre relația cu părinții ei, despre cum a marcat-o faptul că este pe jumătate iordaniancă.

Denise Rifai a vorbit despre copilăria ei

Fosta realizatoare a emisiunii „Jocuri de putere” de la Realitatea TV a spus că l-a înfruntat pe tatăl ei de mică, de la care a învățat să fie bătăioasă și să aibă un cult pentru sistemul patriarhal.

ADVERTISEMENT

„Copilul se educă pentru a fi bărbat. E nevoie să îl educi pentru a fi bărbat pentru că altfel ajunge o muiere în pantalonași. Tata a fost foarte strict cu mine și este și acum. A fost foarte dur.

Eu sunt așa pentru că a trebuit să îl înfrunt pe el de mică. Eu voiam să fiu o femeie așa cum e femeia în Europa, dar supusă bărbatului, părintelui, ideii de familie”, a mărturisit Denise Rifai la Teo Show.

ADVERTISEMENT

„Ce mai contează restul când l-am înfruntat pe tata? Și acum tot pe tata îl înfrunt.  Noi ne ascundeam de tata, mai ales când am primit prima mea păpușă Barbie.

De-abia depășisem momentul cu căderea regimului comunist. Prima păpușă mi-o cumpărase mama de la Bucur-Obor, era cam 300 de lei în banii de azi. Cum să îi spunem noi lui tata?”, a mai povestit vedeta.

ADVERTISEMENT

„Mama este o femeie blândă și fragilă”

Prezentatoarea care a semnat de curând cu Kanal D a avut cuvinte frumoase de spus la adresa mamei sale: „Mama mea e o femeie blândă și fragilă. Conviețuiesc cu mama, o apreciez, mă mir cum poate fi atât de bună, de curată în gândire, dar eu sunt mai bătăioasă, mai dură. Viața în televiziune e un fel de armată și eu chiar cred că am făcut armata”.

„Aș vrea să am băieți care să facă armata. E important să fii oameni în lumea asta”, a completat Denise.

ADVERTISEMENT