Fotbal intern

Dennis Man, mesaj pentru Mihai Pintilii după golul cu FC Voluntari: „Fii tare!”

22.01.2021 | 21:13
Dennis Man mesaj pentru Mihai Pintilii dupa golul cu FC Voluntari Fii tare
ADVERTISEMENT

Dennis Man a deschis scorul pentru FCSB în meciul cu FC Voluntari și i-a dedicat golul fostului căpitan, Mihai Pintilii. Man a reușit să obțină și un penalty, transformat de Florin Tănase.

Dennis Man este golgheterul campionatului cu 15 goluri în 17 meciuri și este unul dintre cei mai ofertați jucători din lotul lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Man a surprins după golul din minutul 37 al partidei și a alergat spre banca tehnică, de unde a primit un tricou de la Toni Petrea cu un mesaj special pentru Mihai Pintili: „Pinti, fii tare!”, pe care erau desenate și două inimioare roș-albastre.

Dennis Man, alături de Mihai Pintilii. Mama lui Pintilii e internată în spital la Iași

Dennis Man i-a dedicat golul din meciul cu Voluntari lui Mihai Pintilii, care trece prin clipe extrem de dificile. Mama fostului jucător al FCSB, care acum face parte din staff-ul lui Toni Petrea, are probleme de sănătate și este internată la spital în Iași: „Pintii trece prin momente grele, cu familia lui si suntem alături de el. Victoria asta i-o dedicăm lui”, a spus Man după meci. Toni Petrea a vorbit și el despre acest lucru: „Nu a putut fi cu noi în această seară, a trebuit să stea lângă ea, la Iași. Îi urăm multă sănătate”, a spus antrenorul.

ADVERTISEMENT

FANATIK a realizat o analiză în care a încercat să explice de ce Dennis Man este cotat la doar 6.500.000 de către transfermarkt.com, deși este de departe cel mai în formă jucător din Casa Pariurilor Liga 1, comparând cotele mijlocaşilor ofensivi dreapta născuţi în 1998, iar „perla” lui Gigi Becali e pe locul nouă în top.

Alături de Florin Tănase, cei doi formează cel mai bun cuplu ofensiv din ultimii 17 ani, marcând mai multe goluri decât au reușit 12 cluburi din Casa Pariurilor Liga. De altfel, golurile lui Dennis Man au fost extrem de importante și au ajutat-o extrem de mult pe FCSB să se mențină pe primul loc în clasament.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali are pe masă o ofertă de 12 milioane de euro pentru Dennis Man

FANATIK a aflat în exclusivitate că patronul FCSB a primit o oferă de 12 milioane de euro de la Fiorentina pentru Dennis Man. Însă în momentul în care a fost informat de această sumă, Gigi Becali a spus clar că nu e de acord și așteaptă ca Fiorentina să mărească oferta la cel puțin 14 milioane de euro.

Dennis Man este urmărit de foarte multe cluburi din Europa și nu numai, având oferte chiar și din Rusia. Ultima variantă este pur și simplu de necrezut. Spaniolii de la fcbarcelonanoticias.com consideră că Man s-ar potrivi perfect în angrenajul pe care îl gândește antrenorul Ronald Koeman: „Man se potrivește proiectului la care lucrează Ronald Koeman, anume aducerea de jucători tineri care să se integreze treptat în echipă cu ajutorul fotbaliștilor cu experiență precum Lionel Messi, Jordi Alba, Sergio Busquets printre alții”.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii de la as.com, îl văd pe Dennis Man este drept urmașul lui Gheorghe Hagi și „marea bijuterie a fotbalului din România”: „Nu este atacant (n.r. Dennis Man), dar are 18 goluri şi 10 pase decisive. Cel mai puternic progres de la Gică Hagi. Dennis Man este extremă dreapta la Steaua Bucureşti (n.r. FCSB, de fapt)”, au scris spaniolii.

________________________________________________________________________________

  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 3,10 este cota pentru „peste 3,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT