Sport

Dennis Man și Olimpiu Moruțan, vacanță exotică în Palma de Mallorca. Foto

Internaționalii Dennis Man și Olimpiu Moruțan petrec alături de iubite și alți fotbaliști o vacanță exotică în Spania, la Palma de Mallorca.
16.06.2021 | 11:33
Dennis Man si Olimpiu Morutan vacanta exotica in Palma de Mallorca Foto
ADVERTISEMENT

Dennis Man și Olimpiu Moruțan, care a primit câteva zile libere în plus din partea antrenorului Dinu Todoran după ce a participat la ultimele acțiuni ale echipei naționale, profită din plin de libertate.

Cei doi, însoțiți de iubite, prieteni și alți fotbaliști, au ales ca destinație de vacanță Palma de Mallorca.

ADVERTISEMENT

Dennis Man așteaptă o decizie a oficialilor Parmei pentru a ști unde va juca din toamnă

Retrogradat în Serie B cu Parma, Dennis Man este unul dintre cei mai urmăriți tineri jucători din Italia.

De la transferul său la gruparea ”cruciaților”, cota lui Man a explodat, iar evoluțiile au stârnit interesul unor cluburi importante din Peninsulă și din Europa.

ADVERTISEMENT

Până să revină la Parma, Dennis Man și Olimpiu Moruțan, alături de căpitanul naționalei de tineret, Marius Marin, se distrează fără restricții în Spania.

Cei doi au postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare, din Palma de Mallorca, unde au închiriat un yaht și au făcut o plimbare în largul mării.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?????? ??? (@dennismanofficial)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?????? ??? (@dennismanofficial)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OLIMPIU MORUȚAN (@morutan.olimpiu)

Dennis Man ar putea juca la toamnă  în Liga Campionilor

Atacantul Parmei și al echipei naționale, Dennis Man, a avut nevoie de doar o jumătate de sezon pentru a atrage privirile scouterilor.

De serviciile fotbalistului de 22 de ani sunt interesate mai multe cluburi din Italia, iar recent și campioana surpriză a Franței, Lille, a cerut referințe despre el.

ADVERTISEMENT

Kyle Krause, patronul Parmei, a refuzat prima ofertă venită din partea francezilor și nu se gândește să renunțe la Dennis Man, chiar dacă echipa va evoluea în Serie B.

Man a jucat un total de 14 meciuri în Serie A, în care a reușit să marcheze de două ori și a dat și o pasă decisivă, câștigându-și locul de titular, înainte să se accidenteze.

O altă echipă calificată în cupele europene, Trabzonspor, dar și Fiorentina și Napoli îl monitorizează atent pe internaționalul român pentru care Parma a plătit 13 milioane de euro.

Nici Olimpiu Moruțan nu duce lipsă de oferte

Și Olimpiu Moruțan, mijlocașul de 22 de ani de la FCSB, este unul dintre cei mai atractivi tineri fotbaliști europeni.

După interesul unor echipe din Bundesliga, Serie A și Zona Golfului, internaționalul de tineret este vizat de un transfer și în La Liga.

Impresarul Florin Vulturar a declarat recent că finanțatorul roș-albaștrilor a refuzat o ofertă de peste 10 milioane de euro din Emiratele Arabe Unite, ofertă despre care FANATIK v-a informat în exclusivitate la vremea respectivă.

Impresarul lui Olimpiu Moruțan a lăsat să se înțeleagă că misterioasa grupare iberică ar fi dispusă să achite în jur de 15 milioane de euro pentru cel mai bun pasator din Liga 1.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,75. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT