Life

Descoperirea uluitoare făcută de un bărbat în vasul de toaletă. Postarea a devenit virală: ”Nu voi mai merge niciodată la baie”

Descoperirea făcută de un bărbat i-a șocat pe nenumărați internauți. Ce a putut să găsească acestea în vasul de toaletă? Reacțiile au fost savuroase.
16.01.2023 | 21:55
Descoperirea uluitoare facuta de un barbat in vasul de toaleta Postarea a devenit virala Nu voi mai merge niciodata la baie
Ce a descoperit un bărbat într-o toaletă. Sursă foto: Pinterest , Reddit / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un bărbat a publicat un videoclip, care în scurt timp a devenit viral. Nimeni nu se aștepta la o asemenea descoperire în vasul de toaletă.

Ce a găsit un bărbat în vasul de toaletă este incredibil

Utilizatorul respectiv a publicat videoclipul pe Reddit. Putem spune că este vorba despre o descoperire destul de interesantă, dar și controversată , fix în vasul de toaletă.

ADVERTISEMENT

În imagini, putem vedea o micuță creatură care iese din vasul de toaletă. Nimeni nu înțelege ce este însă aceasta. Acesta este și motivul pentru care bărbatul a publicat videoclipul respectiv.

La prima vedere pare că este vorba despre o insectă cu mai multe picioare. Pe de altă parte, aceasta are o coadă lungă și înoată destul de repede.

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat faptul că descoperirea a fost făcută în Blue Mountains, din Australia, deci slabe șanse să vedem o astfel de creatură în Europa.

Utilizatorul respectiv îi întreabă pe abonații săi dacă cineva știe cumva ce fel de creatură este aceasta, dar și dacă este periculoasă.

ADVERTISEMENT

”În prezent, în apropiere de regiunea Blue Mountains din Australia, unde familia mea a descoperit acest lucru ciudat în toaletă în această dimineață. Are cineva idee despre ce este?”, a postat un utilizator Reddit.

Evident, postarea bărbatului a devenit virală și a atras un val de reacții. Nu puțini sunt cei care au văzut imaginile și au reacționat imediat.

ADVERTISEMENT
Descoperirea făcută de un bărbat în vasul de toaletă. Sursă foto: Reddit
Descoperirea făcută de un bărbat în vasul de toaletă. Sursă foto: Reddit

Ce era, de fapt, creatura din vasul de toaletă?

O mare parte dintre utilizatori s-au arătat dezgustați de descoperirea făcută de bărbat, în timp ce alții au dezvăluit că știu despre ce creatură este vorba.

Un internaut spre exemplu a spus că respectiva insectă nu este periculoasă, ci din contră este una benefică, așa că nu ar trebui să existe motive de îngrijorare.

”Nu sunt dăunătoare și sunt de fapt insecte benefice”, a fost unul dintre comentariile primite de bărbat.

De cealaltă parte, alți internauți au spus că nu vor mai merge la toaletă prea curând, în timp ce alții au spus că astfel de creaturi se găsesc de fel în bazine cu apă care stagnează.

”Nu voi mai merge niciodată la baie”, „Se găsesc în bazine cu apă care stagnează”, au fost alte comentarii primite din partea altor utilizatori de Reddit.

Menționăm că de ceva timp, tot mai mulți utilizatori împărtășesc pe internet descoperirile uluitoare pe care le fac, așteptând păreri din partea altora și nu de puține ori, poveștile lor ajung virale.

ADVERTISEMENT