Life

Destinația din România unde o vacanță ultra all inclusive costă 900 de lei pe noapte. Turiștii sunt încântați: „De vis”

Locul din România unde o vacanță all inclusive costă 900 de lei pe noapte. Turiștii se simt ca în rai atunci când ajung aici.
01.07.2023 | 16:30
Destinatia din Romania unde o vacanta ultra all inclusive costa 900 de lei pe noapte Turistii sunt incantati De vis
Locul din România unde poți avea o vacanță ultra all inclusive. Sursa foto: capturi observatornews.ro/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vacanța ultra all inclusive pe bani puțini în România. Turiștii au ocazia să-și încarce bateriile în inima Bucovinei, chiar în mijlocul naturii. Pentru 900 de lei pe noapte primesc mâncare, băutură și numeroase activități.

Locul din România unde o vacanță ultra all inclusive costă 900 de lei pe noapte

Cine vrea să aibă parte de o vacanță de vis, dar timpul ori bugetul nu-i permite, trebuie să știe că există alternative chiar la noi în țară. Chiar in inima Bucovinei, există o vacanță ultra all inclusive și cu doar 900 de lei pe noapte turiștii se bucură de mâncare, băutură, băi dacice, rafting. Ba chiar au ocazia să hrănească cerbi.

ADVERTISEMENT

În plus, priveliștea de milioane către munții Călimani din locația situată la doar 27 de kilometri de Vatra Dornei, te lasă fără cuvinte. Gazdele, de altfel, își așteaptă oaspeții cu drag și le pun la dispoziție tot ce au ei mai bun.

„Avem un bar exclusiv pentru aşa ceva, baia la ciubăr, baia dacică, o saună, jacuzzi în aer liber, avem o zonă de şezătoare”, a declarat Liviu Bazaracă, patronul locației, pentru observatornews.ro. 

ADVERTISEMENT

Cei care vin aici recunosc că se simt ca în paradis. În meniu au 10 feluri de ciorbă, brânzeturi, carne de vânat și alte bucate alese care transformă vacanța în una inedită. Puțini sunt cei care se așteaptă la asemenea condiții all inclusive în România.

Ce activități au la dispoziție turiștii

Totodată, aceia care vor să trăiască experiența până la capăt pot să-și gătească de unii singuri preparatele. „Este foarte uşor, trebuie doar să învârţi la această manivelă. Ajutăm cu drag la tot ce putem pe aici”, a spus o femeie, pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

„O plimbare în împrejurimi desăvârşeşte sejurul. Grota străbunului săpată manual, din daltă, locul perfect pentru a-ţi petrece o după-amiză călduroasă la temperaturi de 1-2 grade, aici”, a completat proprietarului unde românii se pot bucura de o vacanță ultra all inclusive în România.

Un alt turist a menționat că peisajul îți ia ochii în orice moment al zilei. „Un peisaj minunat, de vis, ceea ce vedeam probabil în filme, am reuşit să vedem şi-n realitate. Ultra all inclusive cu tot ce înseamnă”, a spus el.

ADVERTISEMENT