Life

Destinația favorită de vacanță a lui Andrei Aradits. Aici merge cu fiul său încă de când Eric avea doi ani

Andrei Aradits a dezvăluit care este destinația sa favorită de vacanță. Încă de când fiul său avea doi ani, cei doi călătoresc în Grecia, acolo unde se simt ca acasă.
30.06.2022 | 17:46
Destinatia favorita de vacanta a lui Andrei Aradits Aici merge cu fiul sau inca de cand Eric avea doi ani
În fiecare an, Andrei Aradits și fiul său merg în vacanță în același loc. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În prezent, Andrei Aradits și fiul său se află împreună în vacanță. Actorul din Vlad a mărturisit că an de an, încă de când Eric era bebeluș, își petrec concediul în același loc.

Care este destinația favorită de vacanță a lui Andrei Aradits? În fiecare vară revine alături de fiul său

Actorul din Vlad a dezvăluit că el și fiul său merg anual în vacanță în același loc. Destinația favorită a celor doi este Insula Corfu, din Grecia, acolo unde spun că se simt ca acasă. Actorul din Vlad și Eric profită de vremea bună și de faptul că apa s-a mai încălzit.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andrei Aradits (@andreiaradits)

„E minunat, e cald e frumos, într-un mod bizar. Deși, aici apa este extrem de rece. Acum a venit mai cald, ceea ce este excelent că putem înota. 

(…) Aici stăm noi de obicei și cam așa ne distrăm. Este același loc, când am venit aici prima dată, Eric avea doi ani. Mergem în același loc de vreo 15-16 ani. Mă simt ca acasă. Știu tot meniul pe dinafară”, a declarat Andrei Aradits în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

ADVERTISEMENT

Cu toate că merg în Corfu încă de când fiul său era bebeluș, Andrei Aradits și Eric nu s-au săturat de peisaje. Pentru ei, a devenit o a doua casă și știu tot ce s-a schimbat pe insulă.

De altfel, atunci când bucătarul restaurantului la care obișnuiesc să mănânce a decedat, actorul, care a mai cochetat cu bucătăria, s-a oferit să ajute. I-a arătat proprietarei ce știe să facă, însă aceasta i-a spus că are mai multă încredere în abilitățile lui artistice.

ADVERTISEMENT

„Știe, le-am arătat și mi-a zis că așa ceva nu vrea să vadă la ea în bucătărie”, a povestit Andrei Aradits.

Andrei Aradits și fiul său, aventură în Europa

Chiar dacă se vor întoarce în curând din Grecia, deoarece actorul are programate câteva filmări, el și Eric se pregătesc să plece într-o altă aventură.

ADVERTISEMENT

Dat fiind faptul că adolescentul va da Bac-ul anul viitor, Andrei Aradits consideră că aceasta este ultima vară în care se mai pot distra din plin.

„Am plănuit o vacanță specială. Ne-am luat un bilet de tren european, valabil 20 de zile, și poți să te urci în orice tren din Europa.

Ne-am luat două trotinete electronice. O să plecăm întâi la Viena, apoi la Praga, la Berlin. Sincer să fiu, habar nu am unde mergem”, a explicat Andrei Aradits.

ADVERTISEMENT