Life

Destinația turistică din România în care te simți la fel ca-n cele mai tari stațiuni din Austria și Franța. Turiștii străini o adoră

Regiunea pitorească românească, comparată cu locuri celebre din Austria și Franța. Vizitatorii din străinătate s-au îndrăgostit de ea.
15.11.2023 | 16:39
Destinatia turistica din Romania in care te simti la fel can cele mai tari statiuni din Austria si Franta Turistii straini o adora
Regiunea pitorească românească, comparată cu locuri celebre din Austria și Franța. Vizitatorii din străinătate s-au îndrăgostit de ea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Destinația turistică din România în care te simți la fel ca-n cele mai tari stațiuni din Austria și Franța. Turiștii străini o adoră, dovadă că au lăsat comentarii și recenzii pozitive pe platformele de închiriere la hoteluri și pensiuni.

Regiunea pitorească românească, comparată cu locuri celebre din Austria și Franța. Vizitatorii din străinătate s-au îndrăgostit de ea

Regiunea pitorească românească, comparată cu locuri celebre din Austria și Franța. Vizitatorii din străinătate s-au îndrăgostit de ea, conform unui top realizat pe baza mesajelor venite de la oameni de pretutindeni.

ADVERTISEMENT

Utilizatorii de pe Booking și-au exprimat voturile în privința mai multor categorii printre care se numără natura, plimbări în aer liber și zonele montane. Așa a reieșit că un oraș din România ocupă un loc extraordinar de bun.

Potrivit profilului de studiu, este vorba de Brașov care se află înaintea staţiunii Innsbruck din Austria și în fața renumitei Chamonix Mont Blanc din Franţa. Concret, localitatea ocupă locul 4 în clasament datorită centrului vechi și a altor obiective.

ADVERTISEMENT

Turiștii străini au numai cuvinte de laudă pentru zona de sub Tâmpa, cât și pentru traseele pe care le pot face la pas sau cu bicicleta. Traseele montane sunt ușor accesibile și extrem de frumoase. De asemenea, cei care ajung în Brașov se pot bucura de zboruri cu parapanta.

Brașov, pe locul 4 în preferințele turiștilor străini
Brașov, pe locul 4 în preferințele turiștilor străini. Sursa foto: booking.com / Instagram. Colaj: Fanatik

Brașov, pe locul 4 în clasamentul realizat de turiști

„Un nou top în care Brașovul ocupă un onorant loc 4, la nivel european. E vorba de un top al orașelor europene pe care turiștii le-au recomandat la categoriile natură, plimbări în natură și munți. 

ADVERTISEMENT

Topul este făcut de platforma Booking, pe baza recomandărilor turiștilor din luna iunie 2023. Pe lângă Brașov, mai apare în Top 10 și Sinaia, pe locul 9”, este mesajul transmis de primarul orașului, Allen Coliban, pe pagina de Facebook.

Prima și a doua poziție sunt ocupate de Polonia care are două destinații populare și foarte apreciate de turiștii străini. Acestea sunt Zakopane şi Karpacz. Al treilea loc este ocupat de Bled din Slovenia, în top regăsindu-se încă o destinație românească.

ADVERTISEMENT

Concret, este vorba de Sinaia care se află pe locul 9 în acest clasament. În aceeași notă, trebuie să mai remarcăm și faptul că oamenii au fost interesați de destinații turistice și din Portugalia, Germania, Austria și Franța.

ADVERTISEMENT