Life

Destinația turistică din România în care te simți la fel ca-n cele mai tari stațiuni din Austria și Franța. Turiștii străini o adoră

Regiunea pitorească românească, comparată cu locuri celebre din Austria și Franța. Vizitatorii din străinătate s-au îndrăgostit de ea.
15.11.2023 | 16:39
Destinatia turistica din Romania in care te simti la fel can cele mai tari statiuni din Austria si Franta Turistii straini o adora
Regiunea pitorească românească, comparată cu locuri celebre din Austria și Franța. Vizitatorii din străinătate s-au îndrăgostit de ea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Destinația turistică din România în care te simți la fel ca-n cele mai tari stațiuni din Austria și Franța. Turiștii străini o adoră, dovadă că au lăsat comentarii și recenzii pozitive pe platformele de închiriere la hoteluri și pensiuni.

Regiunea pitorească românească, comparată cu locuri celebre din Austria și Franța. Vizitatorii din străinătate s-au îndrăgostit de ea

Regiunea pitorească românească, comparată cu locuri celebre din Austria și Franța. Vizitatorii din străinătate s-au îndrăgostit de ea, conform unui top realizat pe baza mesajelor venite de la oameni de pretutindeni.

ADVERTISEMENT

Utilizatorii de pe Booking și-au exprimat voturile în privința mai multor categorii printre care se numără natura, plimbări în aer liber și zonele montane. Așa a reieșit că un oraș din România ocupă un loc extraordinar de bun.

Potrivit profilului de studiu, este vorba de Brașov care se află înaintea staţiunii Innsbruck din Austria și în fața renumitei Chamonix Mont Blanc din Franţa. Concret, localitatea ocupă locul 4 în clasament datorită centrului vechi și a altor obiective.

ADVERTISEMENT

Turiștii străini au numai cuvinte de laudă pentru zona de sub Tâmpa, cât și pentru traseele pe care le pot face la pas sau cu bicicleta. Traseele montane sunt ușor accesibile și extrem de frumoase. De asemenea, cei care ajung în Brașov se pot bucura de zboruri cu parapanta.

Brașov, pe locul 4 în preferințele turiștilor străini
Brașov, pe locul 4 în preferințele turiștilor străini. Sursa foto: booking.com / Instagram. Colaj: Fanatik

Brașov, pe locul 4 în clasamentul realizat de turiști

„Un nou top în care Brașovul ocupă un onorant loc 4, la nivel european. E vorba de un top al orașelor europene pe care turiștii le-au recomandat la categoriile natură, plimbări în natură și munți. 

ADVERTISEMENT

Topul este făcut de platforma Booking, pe baza recomandărilor turiștilor din luna iunie 2023. Pe lângă Brașov, mai apare în Top 10 și Sinaia, pe locul 9”, este mesajul transmis de primarul orașului, Allen Coliban, pe pagina de Facebook.

Prima și a doua poziție sunt ocupate de Polonia care are două destinații populare și foarte apreciate de turiștii străini. Acestea sunt Zakopane şi Karpacz. Al treilea loc este ocupat de Bled din Slovenia, în top regăsindu-se încă o destinație românească.

ADVERTISEMENT

Concret, este vorba de Sinaia care se află pe locul 9 în acest clasament. În aceeași notă, trebuie să mai remarcăm și faptul că oamenii au fost interesați de destinații turistice și din Portugalia, Germania, Austria și Franța.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
A făcut milioane din fotbal și e vedetă, dar conduce o mașină de...
A făcut milioane din fotbal și e vedetă, dar conduce o mașină de doar 1.000 de euro
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei...
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei minoră. Hotărârea luată înainte să moară
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Vaccin contra cancerului, de la pionierul ARN mesager
Vaccin contra cancerului, de la pionierul ARN mesager
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română