Life

Destinația unde “mănânci cu adevărat ieftin și super bun”. E peste peste Turcia și Grecia. Are nisip fin, intrare lină în apă și peisaje de vis

Destinația unde "mănânci cu adevărat ieftin și super bun". Unde se află aceasta și de ce se spune că este peste Turcia și Grecia.
22.06.2023 | 10:42
Destinatia unde mananci cu adevarat ieftin si super bun E peste peste Turcia si Grecia Are nisip fin intrare lina in apa si peisaje de vis
Destinația unde poți să mănânci ieftin și bun. Foto Colaj Fanatik / Facebook - Forum Albania
ADVERTISEMENT

Destinația de vacanță unde mâncare este bună și ieftină. Turiștii au fost impresionați de ea și au clasat-o peste Turcia și Grecia.

Destinația unde poți să mănânci ieftin și bun

Laudele nu se opresc doar la mâncare și la prețuri, ci și la nisipul fin și plajele cu peisaje de vis. Un român a povestit experiența lui din Albania pe un forum, căci despre această țară este vorba.

ADVERTISEMENT

Acesta este în vacanță cu familia la Ksamil, un mic orășel-stațiune din sudul Albaniei. Locul nu este în niciun caz unul aglomerat, populația permanentă fiind de câteva mii de oameni.

Vara se poate aglomera, în schimb. Pentru 2 șezlonguri și o umbrelă turistul român a scos din buzunar circa 75 de lei.

ADVERTISEMENT

„De 3 zile sunt în vacanță în Albania. Cazat în Saranda. Am fost azi și ieri la plaja Bora Bora din Ksamil.

Superbă mai ales pentru copii, nisip fin și întrare lină în apă. 2 șezlonguri și o umbrelă 1500 Leka”, a povestit turistul român.

ADVERTISEMENT

Recomandări pentru românii care pleacă în vacanță în Albania

Românul a mai povestit și ce recomandări are pentru ceilalți turiști. Acesta a dat numele unui restaurant unde se mănâncă ieftin și bun.

Un platou plin cu carne a costat circa 100 de lei, iar patru persoane nici nu au putut să-l termine. Familia de români a mai mâncat și la un alt restaurant. Pentru circa un kilogram de carne au plătit un pic mai mult de 100 de lei.

ADVERTISEMENT

„Vreau să vin cu 2 recomandări pentru cei ce vor veni în vacanță aici. Orange Pizza & Grill din Ksamil dar au și în Smaranda o locație la care nu am fost. Aici mănânci cu adevărat mult ieftin și super bun.

Platoul din poză a costat 2000 Leka, aproximativ 100 lei, 2 adulți și 2 copii nu am putut să îl dovedim. În a două poză este o porție de 1 kg de carne de oaie delicioasă cost 2700 Leka. Nu ratați acest restaurant”, a mai scris românul.

ADVERTISEMENT