Life

Detalii de ultima oră! Fratele lui Florin Salam se luptă pentru viața lui. A fost internat de urgență în spital

27.07.2020 | 09:08
Detalii de ultima ora Fratele lui Florin Salam se lupta pentru viata lui A fost internat de urgenta in spital
Florin Salam, prins la o petrecere în Ștefăneștii de Jos. Ce amendă a încasat manelistul
ADVERTISEMENT

Florin Salam trece prin clipe de coșmar, căci fratele lui se luptă pentru viața lui. Familia cântărețului se află într-un mare impas de când Neluțu a intrat în spital, unde se află de câteva zile.

Fratele lui artistului se află sub îngrijirea medicilor la Spitalul Floreasca, însă starea lui de sănătate este din ce în ce mai gravă.

ADVERTISEMENT

Întreaga familie a cântărețului este greu încercată, căci și fiul artistului este bolnav, iar prima soție, Ștefania Stoian (n.r. Fănica), a murit tot de o boală rară, ciroză hepatică, la Spitalul Fundeni din Capitală, unde aștepta un donator.

Florin Salam, clipe de coșmar: fratele lui este internat la spital

Medicii l-au anunțat pe artist că starea fratelui său nu este deloc bună, iar situația se poate înrăutăți. Neluțu Stoian este internat la secția de Reanimare, unde este intubat și ținut sub observație. Bărbatul suferă de o boală gravă pe care cadrele medicale încearcă să o țină sub control, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Florin Salam, alături de fratele lui (dreapta)
Florin Salam, alături de fratele lui (dreapta) și sora lui (stânga), chiar la nunta artistului cu Ștefania Stoian (n.r Fănica)

Cine este și cu ce se ocupă fratele lui celebrului artist

Nelu Stoian este de profesie tot lăutar. Fratele lui Florin Salam se numără printre cei mai apreciați lăutari din România și este chemat foarte des la petreceri, unde întreține atmosfera. Bărbatul, însă, s-a ținut departe de showbiz și tot ce înseamnă expunere mediatică și preferă să doar să cânte. Cântărețul are o relație foarte bună cu fratele lui, iar în familia Stoian talentul către muzică este moștenit.

Drama din familia Stoian

Florin Salam trece prin clipe cumplite, pentru că de 13 ani, fiul lui, Dani Stoian, luptă cu boala care i-a ucis mama. Tânărul suferă de afecțiuni ale ficatului, la fel ca și Fănica.

La 27 de ani, Ștefania Stoian s-a stins din viață la Institutul Fundeni, unde aștepta un donator pentru a scăpa de problemele de sănătate. Din păcate, pentru soția lui Salam a fost prea târziu, iar medicii nu au mai putu face nimic. Tânăra a murit în spital, iar alături de ea, în ultimele clipe, a fost cântărețul, care a suferit ani buni până să-și refacă viața cu Roxana Dobre, care i-a dăruit 2 fete și un băiat.

Artistul mai are 2 copii, pe Beatrice și pe Daniel, din relația cu Fănica.

 

Tags: