News

Detalii noi despre starea lui Mario Iorgulescu! Anunțul făcut de medici: „Se menține posibilitatea unei evoluții nefavorabile”

13.09.2019 | 12:14
Detalii noi despre starea lui Mario Iorgulescu Anuntul facut de medici Se mentine posibilitatea unei evolutii nefavorabile

Detalii noi despre starea lui Mario Iorgulescu, fiul șefului de la LPF. Medicii de la Spitalul Elias au precizat că se impune ca tânărul să continue tratamentul la Terapie Intensivă, deoarece încă există posibilitatea „unei evoluții nefavorabile”. Mai mult de atât, doctorii spun că unele contuzii se refac lent. Vă reamintim că Mario Iorgulescu a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia un bărbat şi-a pierdut viaţa.

Detalii noi despre starea lui Mario Iorgulescu!

„Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem urmatoarele precizări: Contuzia pulmonară are o evoluție lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori și scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie. Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus și analgosedare.

Anastomozele digestive consecutive rezecțiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”, informează reprezentanții Spitalului Elias. Mario Iorgulescu a fost adus duminică, 8 septembrie, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, fiind victimă a unui grav accident rutier.

Detalii noi despre starea lui Mario Iorgulescu! Mario Iorgulescu
Mario Iorgulescu a accidentat mortal un bărbat de 24 de ani. Sursa foto – facebook

Mario Iorgulescu, băut și drogat

După primele teste care s-au făcut în spital s-a descoperit că fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal avea o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. Având aceste date, acesta ar fi avut, așadar, o alcoolemie de 2,20 grame pe litru pur în sânge, o cifră apropiată de coma alcoolică, în momentul producerii accidentului. De asemenea, tânărul consumase cocaină, a anunțat parchetul.

Mario Iorgulescu a făcut accident aflându-se la volanul unui bolid în valoare de câteva sute de mii de euro. Un Aston Martin conducea fiul șefului LPF, în noaptea de 8 septembrie, pe Șoseaua Chitilei. În urma accidentului, a murit un tânăr în vârstă de 24 de ani care se întorcea de la un priveghi, tată a doi copii, pe nume Daniel Vicol.