Life

Detaliul pe care nu multă lume îl știe despre Brad Pitt. Din ce sectă a făcut parte fostul soț al Angelinei Jolie

Detaliul pe care Brad Pitt l-a ținut ”ascuns” de ochii publicului. Secta din care faimosul actor a făcut parte ani la rând.
05.03.2024 | 15:27
Detaliul pe care nu multa lume il stie despre Brad Pitt Din ce secta a facut parte fostul sot al Angelinei Jolie
Secta din care Brad Pitt a făcut parte ani la rând. Sursa foto: Hepta, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fără doar și poate, Brad Pitt nu mai are nevoie de nicio prezentare. Aproape că nu există persoană care să nu fi auzit numele lui sau care să nu îl fi văzut măcar un film cu el. În ciuda faptului că este una dintre cele mai expuse persoane din lume, Pitt a reușit să păstreze un secret important departe de ochii curioșilor.

Brad Pitt a participat la un ritual de purificare atunci când a făcut parte din sectă

Brad Pitt a fost mereu un bărbat iubit de o lume întreagă, dar și un personaj misterios din lumea mondenă. Ani la rând, celebrul actor a fost un adevărat paradox. Deși a fost mereu în lumina reflectoarelor, anumite detalii au fost păstrate în secret.

ADVERTISEMENT

Pe Brad Pitt toată lumea îl cunoaște din filme, dar și datorită relației pe care a avut-o cu Angelina Jolie. Însă, înainte de a o cunoaște pe Angelina, Brad Pitt a mai avut o relație cu Juliette Lewis. Nu mulți știu, dar, în acea perioadă, s-au întâmplat lucruri importante în viața actorului.

Pe vremea când nu avea nici 30 de ani, Brad Pitt a fost atras într-o sectă. Secta respectivă practica mai multe ritualuri, printre care și un ritual de purificare. Actorul trebuia să ia parte la el și, potrivit clickpentrufemei.ro, nu era singur.

ADVERTISEMENT

Pentru ca ritualul să funcționeze, Brad Pitt trebuia să facă saună cinci ore pe zi, alături de o adolescentă de 15 ani. Actorul nu a bătut în retragere, ci a participat la acest ritual despre care a vorbit un fost membru al scientologiei.

Celebrul actor s-a retras din Biserica Scientologică

Potrivit declarațiilor pe care scientologul le-a făcut pentru The Sun, fostul soț al Angelinei Jolie a avut o perioadă destul de controversată în tinerețe. La un moment dat, acesta a fost membru al Bisericii Scientologice.

ADVERTISEMENT

Fostul scientolog a povestit cum a avut loc întregul ritual de purificare. El a fost cel desemnat să supravegheze tot și a recunoscut că nici adolescenta de 15 ani nu a fost aleasă la întâmplare. Aceasta era fiica unui scientolog important care a acceptat să ia parte la acest ritual.

”Tânăra a fost selectată să fie partenera lui Pitt în saună pentru că era fiica unui scientolog important. Adolescenta a stat cu Brad în saună în fiecare zi timp de aproximativ o lună. Deși erau împreună zilnic, nu s-a întâmplat nimic nepotrivit între ei.”, a spus fostul scientolog pentru The Sun, potrivit click.ro.

ADVERTISEMENT

Perioada pe care Brad Pitt a petrecut-o în sânul Bisericii Scientologice nu a fost deloc una prea lungă. Actorul a încercat, a văzut cum e, dar nu a fost convins să rămână pe termen lung. În ciuda eforturilor depuse de scientologi, se pare că nimeni nu a reușit să îl facă pe Brad să își schimbe părerea.

Brad Pitt nu a fost singurul actor atras de ideea de a face parte din Biserica Scientologică. Un alt coleg faimos de-ai lui activează, în continuare, ca membru în sectă. Tom Cruise, căci despre el este vorba, se pare că a achiesat definitiv la principiile Bisericii Scientologice.

ADVERTISEMENT
Tags: