News

Dezvăluiri cutremurătoare în cazul baschetbaliştilor înjunghiaţi: “I-a dat peste 20 de lovituri!” Ce se vede pe înregistrările video

17.09.2018 | 19:15
Dezvaluiri cutremuratoare in cazul baschetbalistilor injunghiati Ia dat peste 20 de lovituri Ce se vede pe inregistrarile video

Antrenorul clubului ACS Cuza Sport Brăila a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre atacul interlopului Dasaev împotriva baschetbaliştilor Darrel Bowie şi Joseph McClain.
Cătălin Ştefănescu susţine că pe filmările intrate în posesia anchetatorilor se vede clar tentativa de omor împotriva lui Bowie, imaginile fiind de-a dreptul îngrozitoare.

Înregistrările video în dosarul baschetbaliştilor înjunghiaţi: cum ar fi vrut Dasaev să îl omoare pe Bowie!

Tehnicianul grupării brăilene Cuza Sport a vorbit pentru Libertatea.ro despre noutăţile din cazul baschetbaliştilor Darrel Bowie şi Joseph McClain. După ce duminică explicase pentru FANATIK.RO scena atacului clanului de interlopi, în frunte cu temutul Gabriel Daniel Husein, zis Dasaev, acum Cătălin Ştefănescu a dezvăluit ce au văzut anchetatorii pe imaginile de la faţa locului: “Suspectul principal, care am înțeles că s-a predat de curând, a trecut printre ei și l-a lovit în figură pe Darrell Bowie, cel care a fost transportat la București. Așa a început, fără să existe o discuție prealabilă, fără să fi avut vreun incident înainte. A trecut printre ei, era un spațiu de 2-3 metri. Bowie a ripostat, l-a lovit o dată, apoi au fost despărțiți.

În acest moment, când s-au liniștit apele, jucătorii noștri s-au dus către ieșire. Agresorul a cerut un cuțit de la prietenii lui și apoi toți cei opt sau nouă s-au năpustit asupra lor. I-au atacat din spate!
Înjunghierea se vede pe filmări. Loviturile pe care le-a aplicat agresorul au fost lovituri circulare, de tăiere, de sfâșiere. Scenele sunt macabre. Nu știu ce-a dorit, ce n-a dorit, secvențele sunt macabre.

A vrut să-l ucidă sută la sută! Nu cred că există vreun dubiu, aplicând un număr foarte mare, 20 și ceva, de lovituri la nivelul feței și al organelor vitale. E un om cu antecedente penale, care știe foarte bine care sunt efectele unei astfel de acțiuni. Nu pot să cred că a avut altă intenție decât aceea de a ucide”, a declarant Cătălin Ştefănescu despre tentativă de omor împotriva sportivului Darrel Bowie.

Joseph McClain susţine că bodyguarzii nu şi-au făcut treaba! “Nu ne-au luat nicio clipă apărarea!”

Aflat pe patul de spital din Brăila, acolo unde a fost operat de urgenţă duminică, Joseph McClain era puţin mai liniştit. Baschetbalistul american susţine că el şi Darrel Bowie au fost loviţi din senin şi că oamenii care asigurau paza în club nu au sărit să îi ajute. “Am ieșit cu colegii să sărbătorim. Iar un tip necunoscut a venit asupra noastră. S-a năpustit fără vreun argument. Nu sunt sigur dacă bodyguarzii ne-au lovit, erau prea mulți tipi în acea încăierare. Dar un lucru este sigur: nu ne-au luat nicio clipă apărarea! Am discutat cu familia. I-am spus mamei că sunt ok acum și să nu-și facă griji”, a declarat Joseph McClain din spital. (Vezi fotografii cu acesta sus în galeria foto. Sursa: Libertatea.ro)

Dasaev a fost reţinut pentru 24 de ore: “Nu recunoaşte înjunghierea!”

Principalul suspect în cazul înjunghierii celor doi baschetbalişti din SUA a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de tentativă de omor. Omul care îl reprezintă pe Dasaev în faţa anchetatorilor, avocatul Sorin Ispas, a vorbit la ieşirea de la audieri.

Clientul meu a fost reţinut pentru 24 de ore. Recunoaşte agresiunea, dar nu şi înjunghierea!

S-a luat măsura ordonanței de reținere până mâine la ora 15.00. Mâine, instanța, Tribunalul Braila, va decide dacă se impune măsura arestării preventive sau o altă măsură“, a declarat Sorin Ispas conform obiectivbr.ro.

Vezi mai jos declaraţia completă a avocatului Ispas