News

Dezvăluiri terifiante despre doctorul din Craiova acuzat de decesul a patru pacienți: ”Ne-a spus că i-a tăiat o venă”

Apar dezvăluiri de-a dreptul terifiante despre doctorul din Craiova acuzat de decesul a patru pacienți. Mărturiile făcute de fiul unei victime.
13.04.2023 | 16:30
Dezvaluiri terifiante despre doctorul din Craiova acuzat de decesul a patru pacienti Nea spus ca ia taiat o vena
Dezvăluiri cutremurătoare despre medicul din Craiova acuzat de decesul a patru pacienți. Ce spune fiul unei victime. Sursa foto (ilustrativ): hepta.ro
ADVERTISEMENT

Dezvăluiri terifiante despre doctorul din Craiova acuzat de decesul a patru pacienți. Fiul unui bărbat care a murit după ce a fost operat de medicul oltean face mărturii despre comportamentul avut de chirurg în urmă cu patru ani.

Dezvăluiri cutremurătoare despre doctorul din Craiova acuzat de decesul a patru pacienți. Ce spune fiul unei victime

În urmă cu două zile, un medic la Spitalul Județean Craiova a fost reținut și ulterior pus sub control judiciar. Acesta este acuzat de ucidere din culpă. Nu mai puțin de patru pacienți, ajunși pe masa sa de operație, și-au pierdut viața.

ADVERTISEMENT

Victimele medicului sunt doi bărbați și două femei, cu vârste cuprinse între 64 și 77 de ani. Oamenii și-au pierdut viața în urma unor biopsii care nu au fost efectuate cum trebuie. Există informații că arterele le-ar fi fost secționate în timpul intervențiilor.

Conform anchetatorilor, primul incident ar fi avut loc în 2019. Atunci, un bărbat din Dolj a mers la medicul Alin Demetrian pentru operație. El a încetat din viață la doar câteva ore după intervenție, la secția de Terapie Intensivă.

ADVERTISEMENT

La patru ani de la această tragedie, rudele acestei persoane fac dezvăluiri terifiante despre ceea ce s-a întâmplat. Victima doctorului Demetrian, Dorin Barbu, era suspect de cancer. Biopsia ar fi reprezentat un mare avantaj pentru el.

Cu scurt timp înainte de intervenția chirurgicală, fiului pacientului i s-a spus că nu are de ce să își facă griji. Tânărul era înștiințat că operația se va termina în doar câteva minute și nu este deloc o procedură complicată.

ADVERTISEMENT

După debutul intervenției, fiul victimei a trăit un șoc imens. ”L-am dus la domnul doctor Demetrian și ne-a zis că o să-i facă o incizie aici sus (n.r. la gât) și nu se întâmplă nimic, probabil, o să sângereze puțin”, spune acesta, pentru Digi24.

Au urmat apoi momente cutremurătoare pentru familia pacientului. ”Când i-a făcut incizia, a ieșit și ne-a spus că, din greșeală, i-a tăiat o arteră, o venă”, a mai povestit fiul victimei.

ADVERTISEMENT

Fiul bărbatului cere dreptate în urma acestei tragedii

”Deocamdată, vreau să se facă dreptate. Făcând fapta asta cu datul în judecată, sunt alți oameni care poate supraviețuiesc, pentru că unul ca el nu mai face parte din sistem”, a mai spus fiul primei victime a medicului Demetrian.

În ceea ce le privește pe celelalte trei victime, procurorii spun că și ele au murit în condiții asemănătoare. De notat că cel mai recent incident a fost consemnat chiar luna trecută. O femeie din Târgu Jiu și-a pierdut viața la doar două ore după biopsie.

ADVERTISEMENT
Tags: