News

Dezvăluiri tulburătoare în cazul mamei din Iași care și-a aruncat bebelușul de la etaj: “Ea plângea, el o făcea în tot felul”

Apar noi informații tulburătoare în cazul mamei din Iași care și-a aruncat bebelușul de la etaj. Ce se întâmpla în sânul acestei familii.
12.01.2024 | 08:10
Dezvaluiri tulburatoare in cazul mamei din Iasi care sia aruncat bebelusul de la etaj Ea plangea el o facea in tot felul
Cazul mamei din Iași care și-a aruncat bebelușul de la etaj, noi informații terifiante. Sursa foto: ziaruldeiasi.ro / DSU
ADVERTISEMENT

Cazul mamei din Iași care și-a aruncat bebelușul de la etaj, incident soldat cu moartea micuțului de 5 luni, continuă să aducă la suprafață informații de-a dreptul tulburătoare.

Cazul mamei din Iași care și-a aruncat bebelușul de la etaj, noi informații terifiante

Încă de joi, în spațiul public a apărut informația conform căreia tatăl tinerei, de profesie polițist, ar fi fost la curent de faptul că fiica sa trăia un calvar alături de soţul violent. El i-ar fi spus, după un scandal conjugal, că nu o va putea salva şi va ajunge într-un sicriu.

ADVERTISEMENT

În prezent, anchetatorii încearcă să afle exact ce s-a întâmplat în apartamentul acestei familii, în ziua tragediei. Nu se știe de la ce a pornit acel incendiu, dacă focul a fost provocat intenționat sau e vorba de un accident.

Din informațiile Observator News, se pare că cei doi, mama și bebelușul, erau încuiaţi în casă de soţul femeii după o ceartă. În fața poliției, bărbatul a venit cu o altă variantă despre ce s-a întâmplat. ”Cheile au rămas la ea. Avea chei în casă. Eram la serviciu, am fost anunţat că ia casa foc“, a spus Lucian, tatăl bebeluşului.

ADVERTISEMENT

În plus, bărbatul ar fi încercat să arunce vina pe mamă pentru ce s-a petrecut în apartament. Din mărturiile făcute de soacra tinerei, rezultă că femeia ar fi intrat în depresie şi ar fi ascuns totul de ruşine.

Avea depresie. Am fost, am vorbit cu ea la spital. Era confuză. Mi-a zis doar că a văzut nişte… În dormitor, lumini şi atunci a aruncat băiatul, că a izbucnit incendiul“, povestește soacra tinerei.

ADVERTISEMENT

Chiar înainte de Crăciun, între mama bebelușului și soțul său a avut loc un alt episod violent. Momentul este povestit de un vecin. Acesta spune că bărbatul avea un comportament extrem de urât cu partenera sa.

Ea înainte de Crăciun a fost la mine. A bătut-o bărbatul. Să o primesc în casă. Mi-a spus să sun la părinţi. Tatăl ei e mare poliţist la Suceava. Avea aici puţin sânge.. Când se certau, plângea. Ea fugea de colo-colo. Ea plângea, el o făcea în tot felul”, spune martorul.

ADVERTISEMENT

Soțul agresiv, dus la Socola înainte de Crăciun

Un alt scandal în această familie ar fi avut loc la începutul lunii decembrie. Atunci, un vecin a sunat la 112. Se pare că individul o bătuse pe tânăra mamă şi o amenințase.

La venirea polițiștilor, bărbatul era beat şi extrem de violent. Acesta a fost dus la Spitalul de Psihiatrie Socola. S-a cerut emiterea unui ordin de protecţie provizoriu pentru 5 zile. Tânăra a refuzat să facă plângere atunci, mai scrie sursa citată.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani...
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: E un exemplu
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Reclamații la pizezeria lui Garcea. Clienții acuză calitatea serviciilor
Reclamații la pizezeria lui Garcea. Clienții acuză calitatea serviciilor
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților