News

Tatăl tinerei din Iași care s-a aruncat cu bebelușul de la etaj a anticipat tragedia: ”Acum te-am salvat, data viitoare te scot în sicriu”

Tragedia petrecută miercuri, în Iași, acolo unde o femeie s-a aruncat cu bebelușul de la etaj, a fost anticipată de tatăl ei. Ce i-a spus acesta că va păți.
11.01.2024 | 15:34
Tatal tinerei din Iasi care sa aruncat cu bebelusul de la etaj a anticipat tragedia Acum team salvat data viitoare te scot in sicriu
Cum a anticipat tragedia din Iași tatăl tinerei care s-a aruncat cu bebelușul de la etaj: ”Acum te-am salvat, data viitoare te scot în sicriu”. Sursa foto: ziaruldeiasi.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Apar noi informații în legătură cu tragedia din Iași, acolo unde o mamă de 30 de ani s-a aruncat cu bebelușul de la etaj. Tatăl femeii a anticipat acest eveniment dramatic. Ce i-a transmis fiicei sale în urmă cu nu foarte multă vreme

Cum a anticipat tragedia din Iași tatăl tinerei care s-a aruncat cu bebelușul de la etaj: ”Acum te-am salvat, data viitoare te scot în sicriu”

Un incendiu puternic a izbucnit miercuri după-amiază într-un apartament aflat la etajul 3 al unui bloc din Iași. Flăcările uriașe au cuprins dormitorul unde se afla mama de 30 de ani și bebelușul de doar 5 luni.

ADVERTISEMENT

Panicată după ce ușa se blocase, femeia și-a învelit bebelușul în pături și s-a aruncat pe fereastră. Rănit extrem de grav, micuțul a murit la spital, noaptea trecută. El fusese internat în stare critică.

Cazul din Iași ar ascunde mai multe dedesubturi extrem de grave. Se pare că în familia din Iași unde s-a petrecut tragedia lucrurile nu erau tocmai în regulă. Între tânăra mamă și soțul ei ar fi existat tensiuni majore.

ADVERTISEMENT

De altfel, chiar tatăl tinerei, care este polițist de profesie, ar fi anticipat tragicul deznodământ, în urma unui scandal petrecut între fiica sa și soțul acesteia. Potrivit unei vecine, tatăl tineri i-ar fi spus înainte de sărbători că ”de data aceasta te-am salvat, data viitoare te scot în sicriu”, notează Antena 3.

Vorbele sale șocante s-au adeverit. Familia fiicei a fost lovită de o tragedie fără margini. Nepoțelul de 5 luni a murit, iar fata sa de 30 de ani e în stare gravă la spital. Tânără mamă este internată la Chirurgie Plastică, cu arsuri de gradul al II-lea pe 12% din suprafața corpului, pe piept și mâna dreaptă.

ADVERTISEMENT

Pacienta a suferit o fractură complexă de bazin, fractură complexă sacrum (n.red. os triunghiular care face parte din bazin), fracturi costale pe partea stângă, în dreptul vertebrelor C6-C7”, a declarat, joi, Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași.

Tânăra mamă ar fi fost agresată de soț

La o zi după tragedie, anchetatorii încă încearcă să afle exact ce s-a întâmplat în apartamentul acestei familii. Nu există, la această oră, o sursă care să spună ferm de la ce a pornit acel incendiu. Nu se știe dacă focul a fost provocat intenționat sau e vorba de un accident.

ADVERTISEMENT

Cert e faptul că în această familie lucrurile erau destul de tensionate. Cel puțin asta rezultă din declarațiile locatarilor acestui bloc. Vecinii dezvăluie că tânăra ar fi apelat disperată la ajutorul lor, chiar de sărbători. Atunci, soțul ar fi agresat-o.

”Ea, înainte de Crăciun, a fost la mine cu bătut-o bărbatul ei. Nu are un an de când e mutată aici. Eu nu am primit-o, că efectiv nu am recunoscut-o, avea fesul în cap și a spus să sun la părinții ei.

Am sunat la taică-su, care e mare polițist în Suceava sau în Vaslui, și el a spus când a ajuns aici să știi că ‘acuma da, am salvat, dar data viitoare te scot în sicriu’ . Așa i-a spus tatăl ei. Ei nu au fost de acord cu căsătorie”, a spus una dintre vecine, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu...
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu 31 de ani mai tânără decât miliardarul
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Informația momentului despre FLORIN PIERSIC! Au anunțat ACUM
Informația momentului despre FLORIN PIERSIC! Au anunțat ACUM
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Claudia Pătrășcanu, poze în costum de baie. Cât de pregătită este pentru vară
Claudia Pătrășcanu, poze în costum de baie. Cât de pregătită este pentru vară
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților