Life

Diagnosticul primit de Andreea Bănică. De ce boală suferă vedeta: ”Nu o să recurg la operație”

Andreea Bănică a primit un diagnostic neașteptat din partea medicului. De ce boală suferă vedeta? Aceasta speră să nu ajungă la operație.
04.03.2024 | 12:17
Diagnosticul primit de Andreea Banica De ce boala sufera vedeta Nu o sa recurg la operatie
Diagnosticul primit de Andreea Bănică. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică a mers la medic pentru că simțea un disconfort. Ce diagnostic a primit vedeta și de ce boală suferă? Aceasta speră să nu ajungă în punctul în care să fie nevoită să facă o operație.

De ce boală suferă Andreea Bănică

Andreea Bănică are 45 de ani, dar nu își arată deloc vârsta. Vedeta știe cum să se mențină în formă, arată impecabil și de asemenea, are grijă de corpul ei. Asta nu înseamnă însă că totul este roz.

ADVERTISEMENT

Andreea Bănică le-a povestit urmăritorilor săi că se confruntă cu niște probleme de sănătate. Deși a amânat momentul pe cât a putut, în final a ajuns la medic. Ce diagnostic a primit?

Într-o postare pe contul personal de socializare, vedeta a observat că deși ține diete, mănâncă sănătos și face sport, se confruntă cu o umflătură la nivelul abdomenului care o deranjează destul de tare.

ADVERTISEMENT

Andreea Bănică spune că se simte balonată, iar în partea de jos a abdomenului are o mică umflătură. Pentru a rezolva problema, după mai multe amânări, aceasta a decis că a venit momentul să meargă la medic.

„Am remarcat că în urma efortului pe care îl depun, în urma dietelor pe care le țin și a mâncatului sănătos, a sportului, nu se rezolvă problema abdomenului. Și mai tot timpul mă simțeam umflată. Și mă simt și acum balonată.

ADVERTISEMENT

Este o mică umflătură în partea de jos a abdomenului. Ceea ce este deranjant pentru mine, făcând atâta efort pentru a arăta cât mai bine. Mi s-a părut dubios și am consultat un doctor ”, a dezvăluit Andreea Bănică, pe pagina sa de Instagram.

De ce nu vrea artista să se opereze

Ce diagnostic a primit artista și de ce boală suferă? Andreea Bănică are diastază abdominală, o boală care apare deseori în cazul femeilor care au născut. Menționăm că artista este mamă a doi copii.

ADVERTISEMENT

Deși singura modalitate prin care poate scăpa de această problemă este operația, vedeta nu își dorește să ajungă acolo. Andreea Bănică spune că deși nu suportă umflătura respectivă, având în vedere că este vorba despre o diastază mică, aceasta nu se va opera momentan.

„Medicul mi-a dat o recomandare pentru a face o ecografie de părți moi. Iar în urma acesteia a rezultat această diastază. Nu este una mare, este una micuță. Însă este deranjantă pentru mine.

Nu-mi place să văd acea umflătură acolo în permanență, dacă beau apă. Fiind o diastază mică, nu o să recurg la operație prea curând ”, a mai povestit Andreea Bănică.

ADVERTISEMENT