Life

Andreea Bănică, de urgență la spital cu fiul său, Noah: ”Am intrat în rândul bolnavilor”

Andreea Bănică, nevoită să meargă la o unitate medicală cu băiatul său, Noah. Micuțul de 7 ani are probleme de sănătate.
07.02.2024 | 11:25
Andreea Banica de urgenta la spital cu fiul sau Noah Am intrat in randul bolnavilor
Andreea Bănică, nevoită să meargă la o unitate medicală cu băiatul său, Noah. Micuțul de 7 ani are probleme de sănătate. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică, de urgență la spital cu fiul său, Noah. Băiatul a „intrat în rândul bolnavilor”, dovadă că vedeta a trebuit să meargă cu el la un consult medical pentru a afla care este boala cu care se confruntă în prezent.

Andreea Bănică, nevoită să meargă la o unitate medicală cu băiatul său, Noah. Micuțul de 7 ani are probleme de sănătate

Andreea Bănică a fost nevoită să meargă la o unitate medicală cu băiatul său, Noah. Micuțul de 7 ani are probleme de sănătate, motiv pentru care a luat o pauză de la școală. Zilele acestea nu va intra în colectivitate.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină nu a stat pe gânduri și a mers la doctor pentru a cere un tratament adecvat. Pe de altă parte, cântăreața speră să nu ia răceala de la fiul său și al lui Lucian Mitrea, care tușește extrem de rău.

„Am intrat în rândurile bolnavilor. Nu mergem la școală, mergem la doctor să ne dea tratament corespunzător și să ne gândim ce să gătim azi”, a scris îndrăgita artistă pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu mă îmbolnăvesc și eu mare minune… la cum tușește Noah”, a completat Andreea Bănică, în dreptul unei imagini în care vizionează împreună cu băiatul său, Noah, un film animat, în dormitor.

Andreea Bănică, mândră de fiul său, Noah

Andreea Bănică este mândră de fiul său, Noah, care tocmai ce s-a întors dintr-o tabără de ski, care s-a desfășurat într-o stațiune montană de pe Valea Prahovei. Vedeta a distribuit mai multe fotografii de pe pârtie, deși nu i-a fost alături.

ADVERTISEMENT

Celebra cântăreață are numai cuvinte de laudă pentru cel mic, care a venit pe lume prin cezariană, deși și-a dorit întreaga sarcină să nască natural. Din păcate, durerile travaliului au fost prea mari și insuportabile pentru vedetă.

Toată perioada sarcinii a fost una dificilă pentru blondină, care a devenit mamă pentru a doua oară la 38 de ani. În timpul celor 9 luni a avut stări de rău, arsuri de stomac, dureri și piept și multe alte simptome specifice.

ADVERTISEMENT

„Pe măsură ce au trecut săptămânile a apărut insuficiența respiratorie, pe care nu am prevăzut-o, pentru că în sarcina cu Sofi nu am avut astfel de probleme. Mi s-a întâmplat și să-mi cedeze articulația genunchiului drept.

Am rămas înțepenită de 3 ori până acum, tot din cauza greutății. Doar noi mamele știm ce înseamnă naștere unui copil și nu uităm niciodată durerile, sacrificiile pe care le facem pentru pruncii noștri”, povestea în urmă cu ceva vreme Andreea Bănică, scrie protv.ro.

ADVERTISEMENT