Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dialog fabulos între Gigi și un patron din SuperLiga: „Cine răzuiește din Becali își face statuie”

Dialog fabulos între Gigi Becali și un patron din Superliga. Finanțatorul FCSB-ului a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre prieteniile cu patronii din România.
02.04.2024 | 10:00
Dialog fabulos intre Gigi si un patron din SuperLiga Cine razuieste din Becali isi face statuie
Dialog fabulos între Gigi și un patron din SuperLiga. „Cine răzuiește din Becali își face statuie”. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care este transmisă în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK, despre prieteniile pe care le are cu anumiți patroni din România.

Gigi Becali a dezvăluit că râdea pe seama unui patron de club: „Îi dădeam mesaj ca să fac mișto de el”

După victoria cu Farul Constanța, scor 1-0, patronul celor de la FCSB a dezvăluit, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA că obișnuia să-i trimită mesaje unui patron de club, doar pentru a râde pe seama acestuia.

ADVERTISEMENT

„Cum a zis ăla de la Botoșani, când pierdea câte un meci, îi mai dădeam câte un mesaj să râd de el, să fac mișto de el. La un moment dat i-am scris eu când era condus acasă cu 2-1.

Îi zic, băi, hai să îți dau o sugestie, că avea șapte jucători de culoare: „Ia și antrenor de culoare dacă vrei să câștigi”. După el a zis că a arătat mesajul la toți ăia ai lui și-au început să râdă, deși era foarte amărât a zis că eu l-am scos din amărăciune.

ADVERTISEMENT

După îi zic: „da bine mă, tu n-ai văzut managementul, că el când a intrat în play-off n-ai văzut ce vorbea el și zicea că Becali nu face management, că Becali distruge. 

El credea că este mare deștept în fotbal. Și s-a nimerit atunci să-l întreb unde e managementul, nu mai faci management?”, a dezvăluit patronul celor de la FCSB la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime, replică fabuloasă pentru patronul celor de la FCSB: „Cine răzuiește din Becali își face statuie”

Valeriu Iftime, despre care patronul de la FCSB a făcut o declarație uluitoare, a avut o replică pe măsură pentru Gigi Becali când aceștia purtau o convorbire telefonică. Patronul celor de la FC Botoșani a declarat că cine se folosește de numele milionarului din Pipera, poate să ajungă mare în viață.

„Bă eu n-aveam treabă cu tine dar tu credeai că managementul e așa, de un an-doi. Nu tată! Managementul durează zeci de ani în fotbal. După care el îmi zice: „Domnu Becali, hai să vă spun care e treaba de fapt. Cine răzuiește din Becali își face statuie!”

ADVERTISEMENT

Pe moment nu am avut inteligența să realizez, pe urmă am raționat eu. Deci tu dacă răzuiești din mine îți faci statuie, îți dai seama? După care mai îmi zice: „Asta ești dumneata, orice om care zice cuvântul „Becali” ajunge mare”. Mi-a zis foarte frumos” a mai declarat patronului celor de la FCSB.

”Cine răzuiește din Becali își face statuie”

ADVERTISEMENT